divendres, 24 de febrer del 2012

Olesa - Puigdàlver

Aquest proper diumenge de nou partit a l’Olímpic. Després del descans de la setmana de Carnaval, torna el futbol a la lliga penedesenca. I de nou, l’Olesa juga a casa. Un camp que no trepitgem des de l’últim partit jugat, ja que ara és impossible entrenar. I no és qüestió de fred, de pluja o d’altres factors externs, sino que és impossible entrenar perquè no s’hi veu.


M’explico. Al mes de desembre algú va tirar a terra un dels postes de llum i es va emportar tres dels focus del camp de futbol. Ràpidament es va notificar l’incident a l’ajuntament que en un mes, aproximadament, va posar uns nous focus. El problema és que la intensitat que tenen aquests focus, amb dificultats il•luminen una habitació o sigui que menys encara un camp de futbol. I així estem, sense poder entrenar al nostre camp de pedra i calç. Esperant alguna solució divina o terrenal.

Però, no volia parlar de l’ajuntament avui, ja en parlaré la setmana vinent, amb més temps. Avui, només toca recordar que aquest diumenge tots podeu venir al camp de l’Olesa a veure jugar al vostre equip contra el Puigdàlver, un dur rival, que va aconseguir remuntar el gol inicial de l’Olesa al partit de la primera volta. Tot i que els olesans no podem entrenar al nostre camp, no deixem de preparar-nos pel partit, encara que sigui posant calers de la nostra butxaca i llogant camps de futbol per entrenar.

El Pugdàlver és un típic equip d’aquestes categories, dur i batallador que farà que el partit sigui una guerra. En el bon sentit de la paraula, no donar una pilota per perduda, no deixar respirar el davanters, perdre temps quan toqui i protestar a l’àrbitre. En fi, el que acostuma a ser un partit de Quarta regional. Com sempre que l’Olesa juga a casa, el partit comença a les 12:00 hores i l’entrada és gratuïta.

Esperem, aquest diumenge trencar la mala ratxa dels darrers partits, amb el recolzament del nostre públic.

Us hi esperem.