divendres, 3 de febrer del 2012

De nou, futbol a Olesa


Aquest proper diumenge, tenim un nou partit a Olesa de Bonesvalls. Sempre que el temps ho permeti.

L'Olesa rebrà a l'Olímpic al Sant Sadurní Athlètic, un equip de la zona mitjana de la taula amb qui vam empatar a 3 en el partit de la primera volta. Aquest partit ha de servir per treure'ns la espina del succeït el darrer cap de setmana a les Cabanyes.

No he fet crònica del darrer partit, perquè per motius de salut no vaig poder assistir, però segons el que m'han comentat els meus companys, va ser un partit enorme. Un partit on es va veure un gran Olesa i on va estar a punt de saltar una de les sorpreses de la temporada. Les Cabanyes, és probablement un dels millors equips del grup i un dels que millor hi juga. De fet, ràpidament es va avançar 2-0. Però l’Olesa que si una cosa té, és que mai es dona per vençut, va continuar forçant fins aconseguir el miracle de donar la volta fent quatre gols. Així es va arribar al minut 90 amb un 3-4 a favor dels olesans. La sorpresa estava a punt de saltar, però el senyor de negre (que no sé, si aquest cop anava de negre) va tenir una inspiració divina i va decidir que això no podia ser. Va allargar el partit deu minuts, i durant aquest temps, va poder xiular dos penals a favor de les Cabanyes. Dos penals rigorosíssims, o en paraules dels meus companys totalment inexistents. Dos penals que van comportar dues expulsions, a sobre. Així el partit va acabar amb 5-4 i amb ganes de llençar-ho tot a la merda.

Per tant, aquest diumenge tots hem d’anar a fer costat al nostre equip que continua lluitant per escalar llocs a la taula classificatòria.

El partit com sempre, diumenge a les 12:00hores.



Us esperem.