diumenge, 31 de gener del 2010

sis jornades sense perdre

Avui a l'Olímpic, nova victoria de l'Olesa. El partit era molt difícil i complicat contra un rival directe en la lluita per col·locar-se a la primera meitat de la classificació, objectiu cada cop més proper, ja que amb la victoria d'avui ens situem a la novena posició.

Els Monjos, venien en una dinàmica irregular, alternant bons i dolents resultats i l'Olesa està amb una gran motivació, després d'aconseguir 11 punts seguits, amb grans victòries com la de l'altre dia al camp de la Palma.

Un dels secrets d'aquests èxits és la implicació dels jugadors i el gran companyerisme que es respira. 19 jugadors que han anat alternant titularitats en aquests darrers partits. No s'ha repetit cap alineació en aquestes jornades. Cada partit hi ha hagut un mínim de tres o quatre canvis i el nivell de l'equip no s'ha ressentit. Avui sense anar més lluny, dos jugadors que sempre han jugat, Sevi i Martínez no han estat entre els onze titulars i l'equip s'ha comportat d'igual forma. Això sens dubte és el més valuós que hi ha ara mateix a l'equip.

Felicitats a tots i cadascun dels jugadors que feu que després d'una situació complicada, l'ambient ara sigui tant meravellós. De fet, això és l'Olesa: una gran família que juga a futbol.

La alineació d'avui era la següent: Jony a la porteria, Pino i Andrés al centre de la defensa, Marcos i Daniel als laterals, Manel i Dani al centre del camp. Guille, Toni i Mario a la mitja punta i Ferran al davant.

Esperaven la seva oportunitat a la banqueta, Fran, Francesc, Martínez, Carlos, José Luis i Begara. José Luis després de cinc partits lesionat ha pogut tornar a jugar uns minuts.

El partit ha estat complicat amb moltes jugades d'atac, però sense gaire definició a cap de les dues porteries. En una d'aquestes jugades, un jugador dels Monjos ha rebutjat la pilota contra el cos de Manel i el rebot ha caigut a Ferran que ha encarat al porter i ha xutat creuant la pilota a la base del pal. Un gran gol i l'Olesa s'avançava novament al marcador. Era el minut vint aproximadament. Els Monjos han continuat jugant, controlant el mig del camp i tenint més possesió. Fruit d'aquesta possesió han creat algunes ocassions sobretot amb boles penjades a l'àrea. La millor ocassió dels visitants ha vingut d'una falta que han estavellat a la creueta i que ens ha espantat a tots. Tot i així, s'ha arribat al descans amb l'únic gol de Ferran.

La segona part ha començat igual que la primera, però potser els Monjos s'han avançat una mica tancant als locals al seu camp. Han penjat moltes pilotes i han aconseguit algunes ocassions fruit dels rebots entre defenses i davanters. L'Olesa ha aconseguit el gol de la tranquil·litat al poc d'iniciar-se la segona part, tot just després que un jugador dels Monjos estavellés una pilota expectacularment al travesser. Mario ha rebut una gran passada a la banda dreta, i trencant el fora de joc, ha vist a Feran al segon pal, l'hi ha passat la bola i Ferran l'ha clavat al fons de les xarxes. Primera assistència de gol de Mario (fantàstica, sens dubte) i desè gol de Ferran, que cada cop té més a prop les ulleres de sol noves.

Els Monjos han continuat apretant i José Luis ha començat a fer canvis, per refrescar l'equip. Primer Martínez ha substituït a Guille al minut 55, i nou minuts després Carlos ha entrat en lloc de Mario. Quatre minuts després Toni ha deixat el seu lloc a Fran. Al minut 76, Francesc ha entrat en lloc de Marcos. Francesc, per cert ha tingut un parell de jugades en atac, on l'ha faltat una mica de veterania. Hi ha hagut una jugada on tenia a Dani a l'esquerra i a Carlos a la dreta, que ha perdut per una mica d'egoisme. Rumia-te-la i veuràs que moltes vegades és millor fer la passada i que la piloteta acabi dintre. Bon partit, per la resta.

Finalment a falta de cinc minuts José Luis ha substituït a Ferran i s'ha situat de davanter. Uns minuts per tornar a agafar contacte amb la competició i per comprovar com està la seva cama. Sembla que ha respost bé, i podrà tornar a formar part de l'equip la setmana vinent.

Els Monjos han aconseguit estavellar un parell de boles més als travessers, tot i que després de rebuigs defensius.

Sens dubte, si alguna d'aquestes jugades haguès acabat en gol, el partit hauria estat un altre. Però la sensació que ha quedat, es què l'Olesa ha controlat el partit (anar guanyant sempre ajuda).


Com deia, sis partits sense perdre, on s'han aconseguit 14 punts (4 victòries i dos empats) s'han marcat 17 gols i s'han encaixat 11. Números que ens han permés pujar des del lloc 14 al 9. Esperem continuar la ratxa la setmana vinent al camp dels Monjos, en el partit que ens ha d'enfrontar al Ràpit, un altre dels nostres rivals directes.

El partit es jugarà el diumenge a les 17:00 hores.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Carlos que cronicas te curras..... yo no me acuerdo de nada después del partido. jajaja

Por cierto el tema de estadisticas está un poco abandonado, podrías ponerlo a la derecha para poder acceder siempre?

Hasta lueguito.

Anònim ha dit...

por cierto soy KAO.

Calavifa ha dit...

Joder!!! eso de poder acceder siempre es complicado, porque tengo que hacerlas nuevas cada vez.

Pero bueno intentaré, colocarlas esta semana.

Parece que tendré algún dia tranquilo.