diumenge, 10 de gener del 2010

Borrachera de goles en el Olímpic

El partit d'aquest diumenge ha acabat amb un resultat de futbol sala. Per sort, amb victoria local per 6-4, contra els nostres veïns d'Avinyonet.

Com ja deia l'altre dia, avui ha vingut novament a l'Olímpic, l'Edu, company nostre les deu darreres temporades. L'Avinyonet ha tingut problemes amb la convocatòria de jugadors i això ha provocat que el partit comencés amb retard. Finalment han aconseguit sortir onze jugadors. Per la seva banda, l'Olesa comptava amb 17 jugadors, i José Luis ha fet novament d'entrenador, ja que continua amb les seves molèsties. També estava per les grades Jony, que no acava de recuperar-se.

L'Olesa ha sortit al camp amb el tradicional 1-4-2-3-1 amb els següents jugadors. Begara a la portèria, que repetia titularitat per segon cop consecutiu. La defensa estava formada per Pino i Sevillano al centre i Marcos i jo als laterals. El pivot defensiu el formaven Manel i Martínez. Finalment la part davantera estava composta per Bojan, Toni i Guille, quedant Ferran en punta.

Una alineació amb molt gol i amb intenció de tocar la pilota per controlar el mig del camp i així cear ocassions. Abans, d'iniciar el resum cal dir que el camp era un patatal de dimensions colosals, la pluja d'aquests darrers dies, ha fet que el terra estigués saturat d'aigua provocant relliscades continues. Finalment, un jugador de l'Avinyonet sembla que ha pres mal. Dels nostres, aparentment no hi ha hagut cap lesió.

Anem al resum del partit. El resultat ha estat de 6-4, però crec, que l'Olesa avui ha pogut fer 10 o 12 gols, però la ineficàcia davant la porteria rival i la mala sort juntament amb la inspiració del porter visitant han impedit un marcador històric. La davantera de l'Avinyonet per la seva part, amb el incombustible Pere Llompart, també ha estat magnífica.

El primer gol ha estat visitant i ha arribat cap al minut 20 de la primera meitat. Una falta servida des de la banda dreta, arriba al segon pal, on el sr. Llompart, lliure de marca ha rematat de cap. L'Olesa a aquestes alçades de partit, havia perdut un bon nombre d'ocassions de gol, però ha continuat insistint, fins que en un servei a pilota parada, Ferran ha possat una bola al centre de l'àrea petita on Guille la ficat dintre. Empat i tercer gol en el compte personal del pibe. Pocs minuts després una nova jugada a pilota parada, ha acabat amb el 2-1 de Marcos, primer gol amb l'Olesa. L'assistència novament de Ferran, que en porta un munt.

L'equip local semblava que agafava el control del mig del camp i les ocassions continuaven arribant. Fruit d'això una bona pasada interior de Martínez ha arribat a Ferran, que després de driblar al porter a fet el 3-1. Faltaven 10 minuts pel descans i semblava que el partit estava controlat. Però l'Avinyonet ha reaccionat i ha tingut un parell d'ocassions. Finalment, a l'últim minut de la primera part, el sr. Llompart a controlat una pilota a la frontal de l'àrea petita i d'esquenes a rematat de taló al fons de les xarxes.

Descans amb 3-2 pel equip local. Bon partit, amb moltes ocassions, però resultat injust.

Al començament de la segona part, Bojan ha deixat el seu lloc a Fran que s'ha situat de lateral dret, així jo he passat a l'interior esquerre. Hem començat com hem acabat, continuan amb les arribades i fent lluïr-se al porter visitant. Però, als deu minuts, en una bona cursa del davanter visitant per la banda esquerra ha acabat en un xut creuat que un davanter de l'Avinyonet ha impulsat al fons de les xarxes. Empat a 3. Semblava increïble, després de la quantitat d'ocassions fallades. José Luis introdueix dos canvis més. Mario, entra per mi i Daniel substitueix a Marcos.

A partir, d'aquest moment ha començat el recital de Toni, que col·locat a la mitja punta, a fet un bon nombre d'assistències als davanters. Però abans d'això ha rebut una gran passada d'Òscar (Segona assistència del dia) que ha controlat, i ha conduït fins a la frontal on ha rematat amb un bon xut creuat al segon pal, que després de colpejar al pal ha acabat en gol: 4-3. Per sort, només uns minuts després una jugada calcada, però amb pase de Toni a Ferran ha acabat novament al fons de les xarxes visitants: 5:3. Novament Ferran ha optat per driblar al porter, les vegades que ha intentat superar-lo per dalt ha fallat, ara bé, amb el dribling impecable.

Ara si que semblava que el partit estava guanyat, però a un quart d'hora del final, una jugada per banda esquerra de l'Avinyonet ha acabat amb una centrada al segon pal, on el sr. Llompart, qui si no, ha rematat sense oposició, fent el 5 a 4. Quedava clar, que el partit era de patir fins al final. Els jugadors estaven morts, però calia continuar per assegurar el 3 punts. Per sort, de seguida, Toni ha fet una nova assitència cap a Francesc que acabava d'entrar al camp i que ha driblat al porter fent el 6-4 definitiu. Primer gol de Francesc amb l'Olesa. Ha tingut un pel de sort, aprofitant el rebuig d'un defensa i la pilota ha entrat suament. Però ha estat gol que és el que compta.

Encara hi ha hagut alguna ocassió més per als locals, però el marcador no s'ha tornat a moure. Com dic, un resultat de futbol sala, però que podria haver-ho estat encara més. L'Olesa continua la ratxa que va iniciar els dos últims partits de l'any i sembla, que recuperem el to de principis de temporada.

La setmana vinent toca confirmar aquestes sensacions al camp del Castellví, un altre rival directe de la part baixa. Serà dissabte a les 17:00 hores al camp de la Múnia.