diumenge, 17 de gener del 2010

Final de la primera volta

Només falta un partit per jugar (de fet només falta un quart d'hora) per que s'acabi la primera volta. Dimecres es disputarà la resta del partit entre el Ràpit i la Palma i veurem com acaba definitivament la classificació.

Hores d'ara n'hi ha moltes coses que han quedat clares. El campió d'hivern ha estat l'Olivella que sembla que es jugarà el liderat amb el Torrelles. Al darrere, però distanciats estan el Vallirana, la Penya Jove i la Palma de Cervelló. A continuació la Plana Rodona, el Cervelló i el Begues que són els equips que lluiten per la sisena posició, lluita en la qual l'Olesa intenta entrar amb mens sort de la necesaria. En aquesta lluita per la sisena posició també trobem al Raig Ribetà, els Monjos, el Sant Sadurní i el Ràpit Català. Per últim, i sembla que seran els tres últims, el Castellví, l'Avinyonet i l'Amèrica Garraf. Queda per saber si l'Amèrica aconseguirà guanyar algun partit en la lliga, de moment només un empat a Avinyonet.

Els resultats d'aquesta darrera jornada de la primera volta han estat els següents.

Castellví 3 - Olesa 3
Monjos 2 - Begues 1
Plana Rodona 0 - Vallirana 2
Penya Jove 4 - Sant Sadurní 1
Avinyonet 1 - Olivella 6
Palma de Cervelló 1 - Cervelló 0
Ràpit Català 1 - Torrelles 2
Amèrica Garraf 2 - Raig Ribetà 4
Durant la setmana possarem les estadístiques del C.F. Olesa de Bonesvalls. Vagin fent apostes de quin jugador té millor mitjana de gols per minut... i més targetes? i més assistències? i el segon en assistències?