dilluns, 4 de gener del 2010

Novetats en els serveis d'Olesa

Durant aquest Nadal hi ha hagut dues novetats a Olesa de Bonesvalls. En primer lloc, cal dir que hi ha un nou tipus de contenidor. Es tracta d'uns contenidors taronges que permeten dipositar roba usada, per tal de poder-la reutilitzar. En total n'hi ha tres a tot el municipi: un a la Plaça de la Creu, un altre al costat de l'Església i per últim un tercer al Centre Cultural Can Tothom. Amb aquests contenidors no caldrà desplaçar-se a poblacions veïnes per tal de poder dipositar les bolses amb roba vella.



La segona novetat que hi ha hagut ha estat l'adquisició d'una volva dispensadora de sal. Dit més fàcilment, una màquina per llençar sal a les carreteres. Aquest aparell instal·lat al Pick-up municipal, permetrà poder escampar la sal pels carrers del poble molt més ràpidament i sense que els treballadors puguin prendre mal. En qualsevol cas, no s'ha d'oblidar que els treballadors de la brigada no comencen a treballar fins a les set del matí, per tant, és impossible que escampin la sal, abans d'aquesta hora.

En fi, dues novetats, que esperem, ajudin a anar modernitzant el nostre municipi.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Felicitats!!! son dues coses molt bones, precisament l'altre dia vaig haver d'anar a portar roba a Begues, que n'hi han dos de contenidors d'aquests!!!

Santi