dijous, 7 de gener del 2010

Diumenge 10, torna el futbol


Aquest diumenge després de més de quinze dies, torna el futbol a l'Olímpic d'Olesa. I torna amb un partit dels importants de l'any. Un partit contra un dels nostres rivals directes, el nostre veí Avinyonet.
La trajectoria dels dos equips en aquesta primera volta ha estat molt diferent, l'Avinyonet ha aconseguit empatar molts partits però té bastants menys punts que nosaltres. No obstant els partits contra l'Avinyonet sempre han estat difícils i és un equip que mai ens ha posat les coses fàcils.
En aquesta ocasió, a més, es produirà el retorn a casa d'un dels nostres jugadors històrics. L'Edu, torna a casa una mica després de Nadal. Després d'haver jugat durant deu temporades a l'Olesa, l'estiu passat va decidir marxar a jugar a l'Avinyonet. I això que podria semblar com quan un profesional es va del Barça al Madrid, no ha supososat cap problema, de fet l'Edu en el fons continua sent un dels nostres. Això sí, aquest diumenge més val que es protegeixi les cames. No dubtarem a donar-te.
Bé, recordeu que el partit, és com cada diumenge a les 12:00 hores i que les entrades són gratuïtes. Veniu a animar al nostre equip i recordeu que:
l'Olesa més que un club... és un repte.

1 comentari:

C.F OLESA ha dit...

jajajaj
Las Entradas gratuitas!
Venga Carlos.. aver si se puede entrenar esta tarde!