dilluns, 25 d’octubre del 2010

Estadístiques individuals

De moment el rànquing de gols i assistències va de la següent manera.

Gols: Ferran 6; Fermín 3; Toni i Victor 2; Martínez, Guille, Pina, Chicho y Mario 1.

Asistencies:Ferran i Fermín 3; Guille 2; Toni, Pina i Fran 1


Una altra dada que hem de tenir en compte, pensant en les sancions. Les targetes grogues segons les actes arbitrals van així.

Martínez 3; Jony, Andres, Toni, Víctor i Mario 2; Rubio, Ferran, Fermin, Marcos,Sevi i Fran 1. I per últim les dues de Guille, però suposo que ja comença de 0, en haver estat sancionat avui.

Per cert, en relació als gols, cal dir que l'Olesa és el quart equip que més gols fa amb 18, per 21 de la Joventut Ribetana, però alhora és el segon que més en rep empatat amb la Plana Rodona 19, el que més ha encaixat és el Ràpit amb 31.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

carlos, fermin lleva tres goles
jose luis

Anònim ha dit...

Jose, tota la raó, Fermín porta 3, del hat trick contra el Ràpit.

A les meves estadístiques ho tinc bé, però al transcriure, em vaig equivocar. Ja ho modificaré.

gràcies per comentar.

Carlos

Anònim ha dit...

Hola, cambiando de tema, tal vez sería conveniente (después de lo que le pasó a Miguel García del Salamanca) reclamarle al ayuntamiento que compre un desfibrilador (y, si es posible, que pague un curso de primeros auxilios a alguno del equipo). Creo que es responsabilidad del ayuntamiento este tipo de cosas.

Anònim ha dit...

por pedir que no quede, pero valen 2000 eurillos y ya te puedes imaginar la respuesta.

Anònim ha dit...

Si, la respuesta será que no, pero al menos, si pasa algo (Dios no lo quiera!) será responsabilidad de ellos. Además hay desde menos de 1000€ y homologados:
http://www.twenga.es/dir-Salud-y-belleza,Primeros-auxilios,Desfibrilador

Anònim ha dit...

Alguien que no se ha identificado ha sacado el tema de los desfibriladores en las instalaciones deportivas, os paso copia de una circular de la FCF:

Bon dia, La FCF, en un acte de responsabilitat, vol conscienciar als clubs de futbol i futbol sala afiliats a la mateixa de la importància d’estar cardioprotegits mitjançant desfibriladors durant la pràctica esportiva, tant pel que fa als propis partits com en tots els entrenaments. Amb aquest objectiu, properament es programaran conferències informatives sobre la mort sobtada a les Delegacions de la FCF, a les quals hi seran convocats tots els clubs de Catalunya. En breu us donarem més detalls d'aquestes reunions. Salutacions, Departament de Comunicació FCF aguma@fcf.cat
Jose luis

Calavifa ha dit...

Ya están los goleadores bien puestos.

saludos