divendres, 22 d’octubre del 2010

Cinquena jornada

Aquest diumenge 24, l'Olesa juga de nou. Novament, i mentre els vestidors no estiguin reparats, tornem a jugar fora. Visitarem el camp de l'Avinyonet. Un equip contra el que hem jugat tres cops aquest 2010, en partits amb molts gols.
L'any passat a la lliga vam guanyar 6-4 el partit de casa i vam perdre 4-3 en el partit de tornada. A l'estiu el partit de festa Major d'Olesa va ser guanyat per l'Olesa 4-2 i el partit de festa Major d'Avinyonet el vam tornar a guanyar 3-7. O sigui gols a dojo. Un balanç de vint gols a favor i 12 en contra. Així, s'espera un partit amb molts gols. A més, aquest any, tots els partits de l'Olesa estan tenint resultats de futbol sala. En quatre partits jugats 15 gols a favor i 17 en contra.
Aprofito, per explicar breument el que va pasar diumenge passat a Sitges. Vam jugar contra l'Internacional de Sitges al costat de la clausura del Festival de Cinema de Terror. I l'Olesa va protagonitzar un film de terror. Vam fer una gran primera mitja hora, possant-nos 1-4, però abans del descans amb un penalti rigurós i una falta directa el Inter va escurçar distàncies fins al 3-4. La segona part, va ser un desencert de cara a porta per part de l'Olesa, aonseguint el Inter donar la volta al partit, emportant-se la victoria per 5-4.
Esperem que aquesta setmana, l'equip mantingui la concentració els 90 minuts i aconseguim una victoria que ens situi novament a la part alta de la classificació.

Les estadístiques individualment estan de la següent forma:

Golejadors. 5 Ferran, 3 Fermin, 1 Toni, 1 Victor, 1 Guille, 1 Oscar, 1 Dani, 1 Mario i 1 Chicho.

Asistències: 3 Fermin, 2 Ferran, 2 Guille, 1 Fran, 1 Toni i 1 Pina.

Així, diumenge a les 12:00h, nova oportunitat per augmentar el número de gols i asistències a Avinyonet.