dilluns, 11 d’octubre del 2010

crònica de la jornada

Al web Esports Penedès fan una crònica de cada jornada.

Aquí enganxo la d'aquesta setmana.


dilluns, 11 d'octubre de 2010 13:19

Torrellenc i PMPC Sant Sadurní golegen en dos derbis desiguals
La tercera jornada al grup X de la Tercera Territorial de futbol ha vingut marcada per les golejades aconseguides pel Torrellenc i la PMPC Sant Sadurní en els derbis que disputaven. Són els dos conjunts comarcals que millor posicionats estan en aquest inici de campionat, amb 7 punts que els permeten ser ara mateix el segon i el tercer classificat.

El Torrellenc va derrotar per 13 a 0 al Ràpit Català, golejada que serà molt difícil de superar per a qualsevol equip durant tota la temporada. La PMPC també es va imposar amb claredat, però en aquest cas per “només” 6 a 1 contra l'Olesa de Bonesvalls.

L'altre derbi de la jornada el protagonitzaven la Plana Rodona i la Martinenca. El resultat final va ser d'empat a un gol després de que els de Sant Martí neutralitzessin el gol inicial dels locals. Això provoca que ni uns ni altres coneguin encara la victòria.

El tercer equip de la comarca millor col·locat és el Castellví de la Marca, que segueix invicte i que diumenge va assolir la seva primera victòria en imposar-se per 0 a 4 a l'Amèrica Garraf.

En canvi, els altres tres equips altepenedesencs van perdre en els seus desplaçaments. L'Avinyonet no tenia opció al camp del Begues B (4-0); l'Espirall B perdia per un ajustat 3 a 2 contra la Penya Jove; mentre que el Font-rubí queia per 4 a 1 contra la Joventut Ribetana, que segueix de líder en solitari, en un partit que els locals ja dominaven en el marcador als 43 segons d'iniciar-se el matx.