diumenge, 14 de setembre del 2008

Segona desfeta: Castellví 2 - Olesa 0

Ahir vam jugar el segon partit amistòs de la pretemporada. Aquest cop a casa de la Múnia, contra el Castellví de la Marca. Un partit, on novament hem de parlar de la bona actitut de l'equip, amb presència de diset jugadors.

El partit va estar molt disputat i la veritat és, que és del tot injust que no fesseim cap gol. Ruben va tirar una pilota al pal durant el primer temps, Rodri va fregar el travesser poc després, Quim gairebé la cola ajustada al pal dret, Martínez ho va provar amb una falta directa, Mario en la primera pilota que tocava a la segona part va fregar novament el pal, Fermin va fer quatre o cinc xuts boníssims... Però malgrat tot, 2-0. Un resultat injust, per ocassions i per domini del partit. També és cert, que ells van fer un bon partit i físicament, estaven més forts que nosaltres, sobretot a la primera part, a la segona (tenien poca banqueta) nosaltres vam apretar més i van començar a arribar totes les ocassions de Fermin, alguna de les quals és inexplicable que no entrés.

Per acabar cal destacar, que poc a poc, anem conformant el planter definitiu de l'equip (quan estigui clarificat, ja possarem una foto de cadascú) i a dia d'avui podem dir, que tindrem 23 jugadors. Andrés, Carlos, Fran, Juanmi, Sevillano, Pino, Manel, José Luis, Rodri, Guillermo, Mario, Martínez, Sergio, Quim, Alexis, Toni, Edu, Fermin, Adonai, David y los tres Rubenes (Azor, Penene i Begara), i encara no està tancada del tot. Per cert que l'entrenador continua sent Pedro Saura, que ja va agafar l'equip a mitjans de la temporada pasada. El segon entrenador és José Ruiz, el massgista és Laureano i la delegada és la Laia Farigola.

Bueno, esperem que el dimarts poguem ampliar el número de gols a favor i continuem millorant la compenetració de l'equip. D'aquí quinze dies comença la lliga i ja no hi haurà més proves.