dissabte, 27 de setembre del 2008

Ple Ordinari de setembre

Ahir divendres 26 de setembre, vam celebrar a Olesa el primer ple del curs. Va ser un ple bastant llarg, gairebé fins a les onze. On novament, vam presenciar com els partits de l'oposició s'oposen a la majoria d'iniciatives de l'equip de govern. Va ser un ple, on l'ordre del dia era bastant curt (el podeu lleguir a la pàgina del virgili o a la pàgina de l'ajuntament), però on la part de precs i preguntes va allargar-se bastant.
Novament el GOOB, fidel a les seves costums, va arribar amb una bateria de preguntes que no van voler presentar per escrit intentant d'aquesta manera posar en evidència als membres de l'equip de govern i volent treure un protagonisme gratuït del ple. Ahir no ho van aconseguir, perquè malgrat el que ells vulguin dir o pensar, els membres de l'equip de govern fem els deures i treballem per intentar solucionar els problemes. Per cert, que en un any que portem de nou govern, encara no han presentat cap proposta per solucionar problemes o per aconseguir millorar alguna cosa del municipi.
També va ser molt desegradable, tenir que fer servir un to fort en les discussions amb ERC, sobretot perquè el seu regidor, va voler traslladar les qüestions polítiques a una vessant personal. Això és estrany en ell i a més no ho sap fer, per tant, hauria de intentar recuperar el seu esperit constructiu i cooperatiu que durant tants anys ha mostrat, en el fons s'hi ho rumien una mica, no som tant diferents, almenys així ho penso jo. Crec que s'estant obsessionant en amplificar les poques diferències, en comptes de voler penar en el gran nombre de coincidències. O és què potser té un confrontament d'interesos al cap?
En fi, un ple, on al final gairebé no es va produir res de rellevància, on la concurrència per part de la ciutadania va ser bastant baixa (no hi havia ni 20 persones) i on els veïns van preguntar poques coses. Això sí, hem pres bona nota del que es va dir, i esperem que pel proper ple, estiguin en camí de resoldre's el poblema del carrer Pau Casals, els acabament al carrer Serrall Llarg i l'expedient de la casa en ruïnes del carrer Fitó. Al final, el que realment importa és allò que els veïns plantejen, per ells estem i per ells treballem.
Per cert, podeu lleguir més detalls del ple al blog www.unitsperolesa.blogspot.com

1 comentari:

crv ha dit...

Des del públic s'agraeix l'esforç en contestar totes les preguntes, més questionable és el to emprat, sobra la ironia, com vostè diu fins fa poc no era tant lluny d'ERC com pretén mostrar.