dimecres, 24 de setembre del 2008

La primera victoria

Per fi, després de quatre partits de pretemporada, i a només cinc dies del debut a la lliga, hem acaonseguit guanyar un partit. I no només hem guanyat, sino que hem fet un gran partit, amb moltes estones de toc i bon joc.
Ha estat un partit jugat a Viladecans, contra el Sector Montserratina, un equip, contra el que hem jugat tres cops en els darrers mesos. El primer partit, al mes de maig, va coincidir amb la festa de final de temporada i el partit va acabar en empat. Va ser un partit, on molts dels nous jugadors van debutar a l'equip. El segon partit, va ser a la festa major d'Olesa, un partit per oblidar, un partit on va haver-hi moltes absències, i on l'Olesa es va presentar amb sis o set nens. Avui, les coses han estat diferents. En primer lloc, erem divuit jugadors: Jony, Carlos, Sevillano, Manel, Pino, José Luís, Sergio, Ruben(Penene), Mario, Martínez, Toni, Ruben (Azor), Guillermo, Fran, Edu, Quim, Ruben (Begara) i Marchal. En segon lloc, el mes de pretemporada, comença a notar-se en la condició física i en la compenetració. El resultat ha estat ben clar, contundent 1-5.
La primera part, ha acabat amb victoria de l'Olesa per 0-1, amb gol de Mario (que ha fet el seu primer gol amb l'Olesa), a la segona part ha tancat la golejada amb el cinqué. La resta de gols, han estat de Guillermo i dos de Toni (los viejos roqueros nunca mueren o el que tuvo retuvo).
En fi, que ens ho hem passat molt bé i que diumenge que ve sortirem al camp de l'Avinyonet a deixar-nos l'ànima. Llàstima, que ja no podrem jugar tots i que alguns hauran de quedar-se fora.
Per acabar, poso el llistat de golejadors de la pretemporada. A partir d'ara ho podreu consultar en la barra lateral, espero tenir que afegir golejadors cada setmana.