dimecres, 24 d’agost del 2011

Canvis al blog

Bé com podreu haver vist, he fet alguns canvis al blog.

Bàsicament he fet dos canvis, en primer lloc he canviat la plantilla i consegüentment els colors i tipus de lletra. Una qüestió estètica només, mantinc el verd com a color predominant i la estructura es bastant semblant a la que havia abans. Els links que feu servir, quedaran en vermell, sent així molt vistosos.

Però el gran canvi que he fet, ha estat la introducció d'unes pestanyetes a la part de dalt. De moment hi ha quatre pestanyes:
Una que diu Pàgina d'inici, que seria el blog tal qual.
Una segona on parla de Minis, on podreu trobar totes les coses que he escrit sobre miniatures.
Una tercera pestanya que posa llibres, on podeu accedir a tot el que he escrit sobre llibres, classificat per autors i títols.
Per últim i una quarta pestanya que posa C.F. Olesa i que de moment està en contrucció. En aquesta pàgina podreu trobar coses sobre l'equip de futbol.

També he afegit a la part inferior de cada entrada uns quadrets perque pogueu votar el que opineu sobre cada tema que explico i uns botonets perquè pogueu penjar-ho a les xarxes socials més fàcilment.

Espero que tots aquests canvis us agradin i accepto tota clase de suggeriments.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Et manca una cinquena pestanyeta que posi "Coses d'Olesa", i ficar-hi tots els xismorreos jejejeje

Salut!

Santi

Calavifa ha dit...

Bones, Santi ja ho tenia en ment... però encara estic donant-li forma i no tinc molt clar com fer els xismorreos i aquest gran calaix de sastre que seria.

salut.

Anònim ha dit...

A mi no me gusta el escrito sobre fondo negro, no aLEGRA LA LECTURA, aunque la organización me parece bien, sobre todo la pestaña de "libros", que podrias añadir el estante donde encontrarlo, ja,ja,ja.
Isabel