dimarts, 2 d’agost del 2011

Bajitos de Olesa

Fa dies que volia parlar d’aquest grup i mai trobava el moment. Però ara per fi, he trobat uns minuts per posar un parell de ratlles aquí al blog.
Es tracta d’un grup creat a Facebook, per gent d’Olesa que té nens petits i vol organitzar activitats per que els més menuts es relacionin entre ells i vagin coneixent els seus futurs companys de col·legi i amics.
Es un grup obert a tothom, on principalment hi ha nens petits, però també, s’han afegit d’altres més grans. El grup ha organitzat diferents activitats fins ara, sent les més destacades un mercadillo d’intercanvi de roba i una cita setmanal al Parc de la Riera de Can Xacó. Durant aquests mesos de bon temps, s’ha d’aprofitar que vivim en un món rural per gaudir de l’espai lliure. En certa forma em recorda a les excursions que fa anys que organitza el Grup de Recerca Rural.  
En fi, que només era informar de la existència d’aquest grup i d’aquesta bona iniciativa d’alguns pares i mares que no volen viure enclaustrat a les seves torres d’ivori. Així doncs, si teniu nens petits, ja sabeu, cada dilluns a les 18:00 hores, ens veiem al parc de la Riera.
Podeu trobar molta més informació a Facebook, escrivint “Bajitos de Olesa