dimarts, 30 de març del 2010

De nou pintades a Olesa

Aquesta darrera nit els impresentables que de tant en tant fan de les seves a Olesa han tornat a actuar. Armats amb un esprai groc han fet unes pintades, embrutant novament espais públics. Feia mesos que al nostre poble ningú feia servir aquests incívics mitjans. Potser havien descobert que n'hi ha moltes formes d'expressar opinions i més amb les noves tecnologies. Doncs no, avui novament pintades.
Una d'elles és del tot inaceptable, no es pot insultar al sr. alcalde d'aquesta manera. Si algú no està d'acord amb ell o amb la seva política existeixen molts mitjans de fer-li arribar opinions. No cal embrutar una paret, amagant-se en la foscor de la nit. A més, cada quatre anys es produeixen eleccions on poder triar els representants polítics i a Olesa existeix un reglament de participació ciutadana que pot ser empleat per la ciutadania per obrir debats públics.
Les altres aparegudes a l'edifici verd del costat de la carretera (espai habitualment utilitzat pels pintors) són del tot sorprenents.
Critiquen el futbol: l'esport-espectacle més massiu del segle XXI. Potser estan en contra de la mercantilització d'aquest esport amb els grans sous dels futbolistes. O potser, estan en contra de la suposada idiotització de la població que només pensa en la piloteta. És realment curiós que es facin pintades en contra d'un esport. Futbol = secta. No sé, potser es refereixen a la utilització que Laporta ha fet del club o de com molts empresaris (Nuñez, Gil, Florentino i un llarg etcetera) han utilitzat el futbol per fer negocis. No sé, no ho acabo d'entendre.
Ara el que realment no entenc és que té a veure el futbol i els autobusos. Perquè si parlen del C.F. Olesa, els jugadors estic segur que signaríem anar a jugar en autobús. Però, em sembla que seria massa car. Així, que seguirem fent servir els nostres cotxes i pagant-nos la benzina i fins i tot de tant en tant, algun que altre peatge.


Però tornant a les pintades, que pena d'Incivisme!!!!