dimarts, 2 de març del 2010

Asedio


Fa uns dies parlava de Arturo Pérez-Reverte, fen menció a la darera obra que havia llegit. Territorio Comanche, una novela curta on s'expliquen les vivències d'uns periodistes al conflicte dels Balcans.

Una de les coses que deia, era que és un autor fàcil de llegir, ja que entre altres coses es caracteritza per escriure llibres no massa gruixos. Doncs no ha hagut de pasar ni un mes, per tal de que això ja no sigui així.

Demà, surt a la venda la darrera obra de l'autor cartaginès, Asedio. Per tal de contradir-me, ara és una obra de 700 pàgines, ambientada al Cadis de 1812. Tot i així, l'autor afirma que no es tracta d'una novel·la històrica a l'estil de Trafalgar o Un día de Cólera, és més bé una novel·la ambientada en un moment històric concret però d'estil modern. Segons Pérez-Reverte, podria estar perfectament ambientada al Madrid del 36 o al Sarajevo del 92. Una història d'amor i intriga, sembla fins i tot que apareixerà algun enigma d'escacs, com aquells que ens van enganxar en la Tabla de Flandes.

En fí, un altre llibre que haurem d'apuntar a la llarga llista de temes pendents.