dissabte, 31 d’octubre del 2009

Èxit de participació en el cros escolar!


Gran èxit de participació en el III Cros d'Olesa de Bonesvalls, celebrat aquest matí. Aquest era el Segon cros de la temporada a l'Alt Penedès.

A les onze del matí, han començat les diferents curses amb un gran nombre de participants. El recorregut pel parc de la Riera de Can Xacó i pels carrers del Barri de l'Hospital ha estat molt lloat per tothom. Tant els representants del Consell Esportiu de l'Alt Penedès com els participants vinguts d'arreu de Catalunya (havia algun nen de Lleida) han gaudit de la bona organització de l'acte. Hi ha hagut més de tres-cents participants en les diferents categories: infantil, aleví, benjamí, promoció, mainada i els petits de dos i tres anys.

L'acte l'ha organitzat l'Escola Esportiva Municipal d'Olesa de Bonesvalls, depenent de la regidoria d'Esports i Joventut. S'ha d'agrair la participació de la Penya Blaugrana d'Olesa de Bonesvalls i de l'AMPA del CEIP Pont de l'Arcada en l'organització, que han permés que tot anés molt bé.
Els Donuts han estat tant buscats que al final algú s'ha menjat més d'un!

Per últim agrair la col·laboració dels bars i restaurants del poble (Bodega Cal Nen, Restaurant Can Costa, Frankfurt la Gloria, Restaurant Cal Joan i el Centre Civic) que han patrocinat els trofeus.