dissabte, 3 d’octubre del 2009

Segon partit, segona victòria

Doncs sí, avui, l'Olesa ha sumat els seus segons tres punts, possant-se entre el grup capdavanter amb dos partits i dos victòries.

Jugàvem a casa dels Monjos, contra el seu segon equip. No fa ni mig any, vam estar a punt de donar la sorpresa perdent en aquest mateix camp contra els Monjos A, en l'últim minut, avui jugant contra els segons no volíem que es repetís la història i s'ha jugat amb molta més contundència.

L'alineació ha estat la mateixa que va derrotar la setmana pasada a la Palma de Cervelló. Així, jugava Jony a la porteria, defensa formada per Manel, Pino, José Luis i Sevillano. Mig del camp, per Andrés, Rodri, Ferran, Toni i Martínez, amb Fermin en punta. A la banqueta esperavent la seva oportunitat, Bojan, Dani, Mario, Carlos i Marcos que ha avui ha pogut debutar després de un temps lesionat.

El primer temps, ha estat protagonitzat per les jugades a les àrees. La primera d'aquestes ens ha afavorit a nosaltres. No era ni el minut deu, quan Fermin ha controlat una pilota a l'àrea petita d'esquenes a la porteria, i un defensa l'ha agafat provocant penal. L'àrbitre l'ha xiulat i Ferran la ficat a porteria. Primer gol oficial del nostre crack de la banda. El domini del partit no era clar i s'anaven produint ocasions a les dues porteries. Les bandes de l'Olesa amb Ferran i Martínez, eren les més actives, i en nombroses ocasions han trepitjat l'àrea rival.

Al minut 23, Manel ha fet una entrada a l'interior de l'àrea i l'àrbitre novament ha xiulat penal. Segons, els defensors propers a la jugada, no era falta, però... El davanter dels Monjos ha xutat enganyant a Jony i aconseguint l'empat. A partir d'aquí el partit ha continuat sense un dominador clar i sense grans ocassions de gol. Els Monjos han estavellat una pilota al travesser de servei directe de còrner i l'àrbitre ha anulat un gol fet amb la ma, també després de la sortida d'un còrner. A pocs minuts del descans, Ferran ha posat una pilota a l'interior de l'àrea on Toni l'ha controlat amb la cuixa i després ha ficat la punteta aixecant-la per sobre del porter. Segurament hi ha hagut algun rebot que l'ha afavorit, però, el que compta es que ha acabat en gol. 1-2 i cap al vestidor.

Durant el temps de descans Pedro ha substituït el doble pivot, treient als amonestats Andrés i Rodri, donant pas a Dani i Mario. D'aquesta manera, la parella central de la segona meitat era la formada per Martínez i Dani. L'equip local ha sortit ha mosegar en busca de l'empat, però als pocs minuts de la represa, Femín ha robat una pilota al mig del camp i després d'uns quants trompicons ha convinat amb Ferran, que ha fet una nova assistència de gol. Fermín, feia el seu segon gol de la temporada i es converteix en el pichichi de l'equip.

Amb aquest tercer gol semblava que el partit estava acabat i que era més fàcil que arribés el quart de l'Olesa que el segon dels Monjos. De fet hi ha hagut ocassions per gairebé tothom, Martínez de falta, Toni, Fermín, Bojan en un parell de xuts, Mario des de la banda dreta, fins i tot Sevillano, que potser ha tingut la més clara estavellant una pilota al pal esquerre de la porteria. Fins i tot jo, que només he jugat quinze minuts he tingut una ocasió, novament de rematada de cap. Però ha estat el davanter dels Monjos, qui amb un control molt bo ha superat a un defensor de l'Olesa i ha fet una xut globus al qual Jony no ha pogut arribar. Així doncs, els últims minuts han estat de cert patiment, amb un parell de bones intervencions de Jony i això contra uns Monjos que s'han quedat amb deu al minut 68, per doble amonestació a un dels seus davanters.
Finalment victoria de l'Olesa per 2-3.

La resta de substitucions han estat les següents: Bojan ha entrat per Fermin, al minut 65, Carlos per Manel al 75 i Marcos per Toni al 81.

Per cert avui hem estrenat la nova equipació gentilesa de Visionlent i sobretot de Toni García. De moment ha començat bé, fent el seu primer golet de l'any, segur que caurant molts més.

Bé la setmana vinent, novament partit a l'Olímpic d'Olesa a les 12:00h, vindrà a visitar-nos el Ràpid Català. Us esperem a tots.

(si clikeu a sobre de les fotos s'amplien)