dilluns, 19 d’octubre del 2009

Quarta jornada, primera derrota

Aquesta jornada, ha arribat la primera derrota de l'Olesa. Vam perdre 5-2 de forma estrepitosa a casa de la Penya Jove de les Roquetes, un dels equips forts de l'any passat.
El partit va ser nefast, amb molts errors individuals, fonamentalment en la defensa (la menys golejada fins a aquesta setmana) que van provocar tres gols de la Penya en els primers 15 minuts. Poc després Manel, va retallar diferències, però poc abans del descans, una nova errada va provocar el 4-1.
La segona part, amb nombrosos canvis, la Penya va fer el cinquè i al final del partit vaig fer el segon gol. En fi, partit per oblidar, però els resultats de la resta de equips han provocat que mantinguem la segona posició. Destacar que no queda cap equip sense puntuar i tampoc queda cap equip invicte. Aquesta jornada, realment, hi ha hagut unes quantes sorpreses.
SANT SADURNÍ - CERVELLÓ 3-1

Per cert, aquesta setmana no hi ha fotos, perquè ahir dissabte vam jugar amb petos i la delegada, va decidir que les fotos quedaven molt lletges, així, que tocarà esperar a la setmana vinent per veure els grans reportatges fotogràfics que fa la Laia.

La setmana pròxima diumenge 25 d'octubre juguem novament a l'Olímpic d'Olesa contra el Sant Sadurní que avui ha aconseguit la seva primera victòria. Serà com cada quinze dies a les 12:00 hores.