diumenge, 11 d’octubre del 2009

Tercer partit, tercera victòria

OLESA 3 - RÀPIT CATALÀ 0

Nova victòria de l'Olesa en aquesta lliga. Avui l'equip tenia unes quantes baixes i tot i així ha mantingut el nivell, guanyant el partit amb bastanta tranquil·litat. Per diversos motius avui s'han absentat els germans Fermin i Rodrigo, Andrés i Guillermo. Tres dels quals havien estat titulars en els dos primers partits de lliga. Amb tot, Pedro ha tret la següent alineació. Jony a la porteria, Manel, Pino, José Luis i Sevillano a la defensa. Dani i Martínez al mig del camp i al davant, Ferran, Mario, Toni i Bojan. Destacar en aquesta alineació la primera titularitat de l'any per Dani, Mario i Bojan, que han fet un gran partit.

El partit ha començat de la millor manera posible amb un gol als dos minuts. Ferran ha fet un servei de banda i Toni tot sol al segon pal l'ha enviat cap al fons de les xarxes amb una rematada de gran elegància. L'Olesa ven plantat al camp, ha intentat combinar al mig del camp, jugant pel terra. Això no sempre ha estat posible. Però poc a poc han anat arribant ocasions. Al minut deu, un rebuig de la defensa del Olesa ha arribat a la línia divisòria de camps, on Bojan l'ha controlat i aprofitant la relliscada d'un dels centrals l'ha deixat enrera i ha encarat porteria tot sol, un cop a dins de l'àrea ha xutat amb l'exterior cap al segon pal fen el 2-0. Primer gol, d'aquest nen, que ens donarà moltes alegries aquest any.

A partir d'aquí, el partit semblava guanyat, i ha hagut un intercanvi d'ocasions per part dels dos equips. Cap al final de la primera part, l'àrbitre a mostrat una groga a Toni per una falteta i una altra a Ferran per protestar. Aquest dos mateixos jugadors han signat la jugada del tercer i potser el més bonic del partit. Toni des del mig del camp ha llençat una passada cap al còrner dret, on Ferran avançant-se a la sortida del porter l'ha picat per sobre enviant-la novament al fons de les xarxes.

Poc més del primer temps i jugadors al vestidor.

La segona part, ha començat amb un equip més tranquil, sense buscar tant la porteria rival. Als pocs minuts de la segona part, Bojan ha estat arrollat a l'interior de l'àrea en un penalt claríssim, però l'àrbitre no ha cregut oportú. A més hauria supusat la vermella del defensa.
Pedro ha començat a fer canvis, entrant Marcos en lloc de Bojan al minut 55. Deu minuts després Carlos ha substituït a Mario. Les ocasions han continuat arribant però ha faltat precisar l'última pasada. Les millors ocasions del Ràpit han arribat en l'últim quart d'hora del partit amb dos pals i un parell de bones aturades de Jony. Totes les jugades han estat a pilota aturada. Malgrat tot, el marcador no s'ha mogut i podria haver hagut gols a qualsevol de les dues porteries. Els canvis finals han estat Fran per SEvi al minut 75 i Begara que debutava avui a la lliga, en lloc de Dani, al 80.

De la meva actuació destacar una gran rematada de còrner que s'ha anat llepant el pal. Novament Ferran assistint, en col·loco al segon pal burlant el marcatge de la defensa i tot sol la llenço fora. Tot i que gairebé m'empotro al pal del poc angle que tenia. En fi, la propera vegada, espero que surti.

Així, amb aquest resultat, completem (que jo recordi) el millor inici de lliga dels darrers anys. Tres partits, tres victòries, nou punts, nou gols a favor i només 2 en contra. A més, no tenim cap expulsió ni cap lesió. Esperem que tot continuï així.

La setmana vinent ens toca una sortida difícil al camp de la Penya Jove, el dissabte a les 18:30 h.