dimecres, 28 de gener del 2009

Reclamacions del temporal de vent

Al web de l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls hi ha informació de com actuar davant Fecsa sobre les incidències del darrer cap de setmana.


RECLAMACIONS QUE PODEN PRESENTAR ELS AFECTATS DEL TEMPORAL DE VENT DIES 24 I 25 DE GENER DE 2009RECLAMACIONS QUE ES PODEN PRESENTAR ELS AFECTATS DEL TEMPORAL DE VENT DELS DIES 24 i 25 DE GENER DE 2.009 A L’AJUNTAMENT D’OLESA DE BONESVALLS.
Com a conseqüència del temporal de vent dels dies 24 i 25 de gener de 2.009, aquest Ajuntament recollirà les incidències que presentin els ciutadans i les ciutadanes d’Olesa de Bonesvalls, en horari d’oficina de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i els dimarts per la tarda de 17 a 19,30 hores, fins el dia 6 de febrer de 2.009.
En el cas que els afectats tinguin una assegurança privada caldrà adreçar-se a la pròpia companyia asseguradora, en el cas contrari, podran presentar reclamació davant de l’ajuntament una instància adjuntant la següent documentació:
a) Relació dels danys que han sofert del temporal de vent i la seva quantificació. Caldrà justificar-ho documentalment.
b) Número de pòlissa de contracte de subministrament elèctric de la companyia FECSA-ENDESA.Posteriorment, una vegada recollida aquestes reclamacions s’enviaran a la companyia FECSA-ENDESA.

Olesa de Bonesvalls, 28 de gener de 2.009.


Més informació a www.olesadebonesvalls.net