dimarts, 13 de gener del 2009

Ple extraordinari

Avui dimarts 13 s'ha celebrat a l'Ajuntament d'Olesa de Bonesvalls un ple extraordinari per aprovar el projecte que serà presentat al Fons Estatal d'Inversió Local.
El consistori ha decidit per unanimitat destinar els 270.000 euros destinats a Olesa, per dur a terme l'ampliació de l'edifici del Centre Cívic. Ampliació que permetrà crear més espais municipals, que podran ser destinats a diferents actvitats, essent les més imporants, les sales de reunions, la creació d'una nova biblioteca i pemetre afrontar l'ampliació de les dependències consistorials.
La aprovació del projecte, encara està subjecta a l'aprovació per part del Govern Central, però si tot va bé, durant l'any 2009 s'iniciaran les obres.
Es sens dubte una notícia fantàstica pel nostre municipi, ja que amb aquest fons extraordinari, podrem dur a terme una obra, que ens havia estat denegada per la Diputació de Barcelona en la darrera convocatòria dels PUOSC (Pla Unic d'Obres i Serveis) del 2007-2012.

4 comentaris:

Grup de Recerca Olesa Rural ha dit...

Fantàstic, però es podria saber a que aniràn concretament destinats aquests calers si a fer espais per a les entitats, cosa que seria formidable a sobre del C. Cívic o be a fer més grans el despatx del Sr. Alcalde?

Santi

Calavifa ha dit...

El despatx del sr. Alcalde no està previst tocar-ho, en cas de fer espais municipals al Centre Cívic, seran sempre àrees de treball o sales de reunions. Potser pot crear-se algun despatx per atendre a la ciutadania, però tot això cal discutir-ho encara.
En qualsevol cas, el que no sembla raonable es destinar els 250 metres per sales mixtes destinades a funcions vàries, tenint en compte que ara mateix ja n'hi ha unes quantes sales al Centre Cívic infrautilitzades i que alhora l'Ajuntament està bastant saturadet.
Massa vegades es fan reunions d'atenció als veïns als passadissos o al vestíbul.

Anònim ha dit...

O sigui que destinaràn els 250 metres de terrassa que hi ha ara a sobre del centre cívic a instal·lacions municipals???

Santi

Calavifa ha dit...

NO, NO, NO. Això no ho he dit, he dit que ni tot per una cosa ni tot per l'altra, que s'ha de buscar un punt intermig. Punt que encara no s'ah trobat.