dimarts, 27 de gener del 2009

Olesa a les fosques

Avui dimarts a dos quarts de vuit del vespre ha tornat el llum a tots els barris d'Olesa de Bonesvalls.

Després de quatre dies a les fosques (des de dissabte al matí) la llum a tornat a il·luminar les llars olesanes. La ventada històrica de dissabte, amb vents de més de 100 quilòmetres hores que va produir grans destrosses al nostre territori, va deixar sense telèfon, llum i unes estones sense aigua tot el municipi. El Pla del Pèlag i Ca n'Olivella, han estat els barris més perjudicats a causa de les grans destrosses produïdes a Vallirana, munipici pel qual arriba la xarxa elèctrica a aquests dos barris.

La resposta per part de Fecsa ha estat lamentable, des de l'Ajuntament s'han fet nombroses trucades i en cap moment han volgut concretar res de res. Igualment ha estat dolenta la resposta donada a molts veïns que a títol individual han trucat als telèfons d'emergències.

Ara, ja per fi, després de buidar les neveres i congeladors, de cremar totes les espelmes aromàtiques, nadalenques i de decoració i sentir durant hores el soroll de les "burres" la normalitat ha tornat. Esperem que no torni ha viure's una situació igual.

Des de l'Ajuntament es farà tot el possible per intentar gestionar les reclamacions i lluitar per obtenir indemnitzacions, però de moment les administracions superiors només s'en fan càrrec dels desperfectes en vials i mobiliari urbà.

En fi, això és el que hi ha... de moment.

1 comentari:

Anònim ha dit...

de veritat va esser desolador,però hem d'estar concienciats que per viure a la muntanya s'ha d'estar preparat,no és com la capital,encara que alguns veïs no ho entenguin