dimarts, 6 de març del 2012

Instal·lacions esportives

Ahir, quan explicava la crònica del partit, deia que comentaria alguna cosa de Sant Cugat Sesgarrigues.


Abans de comentar res, millor mirar les fotos del camp on vam jugar. (les fotos no són molt bones, perquè estan fetes amb el movil i amb poca llum, però donen una idea)









Sant Cugat de Sesgarrigues és un dels pobles més petits del Penedès, menys de mil habitants. Un municipi bastant petit de poc més de 6 quilòmetres quadrats i amb un únic nucli urbà ben concentrat, envoltat de les planes ocupades per la vinya.

Aquest minúscul poble, compta amb una de les instal•lacions esportives més espectaculars de la comarca. Unes instal•lacions amb una piscina municipal descoberta, un pavelló poliesportiu cobert i un impressionant camp de futbol de gespa artificial. Això com és possible? Doncs suposo que amb bona gestió i amb voluntat de recolzar l’esport per part de tots els vilatans. Fruit d’aquestes instal•lacions, l’equip de Sant Cugat és un dels més forts de la comarca. Líder del nostre grup i habitual de categories superiors. A més, tot i la poca població, compta amb un bon nombre de nens a les categories inferiors, amb la qual cosa té garantit el relleu generacional.

Són aquestes coses les que més emprenyen quan visites els camps de futbol. Ningú s’estranya que a Sant Sadurní, Vilafranca o els Monjos hagi instal•lacions esportives espectaculars (per cert que a Sant Sadurní només fa tres anys que hi ha gespa i als Monjos 4) Però ja vaig dir la setmana passada que la gespa no és important. Avinyonet no té gespa i te un terreny de joc molt bó. Molt ben cuidat, amb una il•luminació excel•lent... ahhh... i per cert, el seu camp tampoc és municipal. Però l’ajuntament i posa els calers necessaris. I el poble recolza el seu equip.

En fi... que diumenge vinent tornarem al camp de calç i pedra per rebre l’Alianza Latina.

El més trist de tot això, es que aquestes instal•lacions, fan que el futur del club sigui cada cop més fosc...