divendres, 9 de setembre del 2011

Grup definit

Aquest final de setmana s’han conegut els equips que formaran els dos grups de Quarta Catalana on hi ha equips de l’Alt Penedès.


Grup 10

Base Vilanova, Can Cartró, Carme, Castellví de la Marca, Font-rubí, Gelida, Joventut Ribetana, La Plana Rodona, La Unión Suramericana, Martinenca, Monjos, Newell's, Raig Ribetà, Sant Pau d'Ordal, Sant Sadurní Atlètic, i Vallbona.

Grup 11

Alianza Latina, Avinyonet, Cabrera d'Anoia, Hostalets de Pierola, Independiente Garraf, Inter Sitges, La Llacuna, Les Cabanyes, Mediona, Moja B, Olesa de Bonesvalls, Puigdàlber, Quintinenc, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Sadurní i Sant Sadurní Atlètic

Com es pot veure l'Olesa jugarà aquest any al grup 11, per primer cop en uns quants anys. L’Olesa tindrà un grup amb molts equips contra els que no havíem jugat mai o fa molt de temps. Aquest any, no tindrem cap rival del Baix Llobregat, per primer cop en molts anys, o sigui que ens tocarà fer quilòmetres i quilòmetres de cotxe per anar fins a l’altra punta de la comarca i trepitjar terres de l’Anoia i el Garraf.

Del darrer any només repetirem amb l’Avinyonet, Inter Sitges, PMPC Sant Sadurní i Moja B. Encara que la temporada passada només dos d’aquests equips estaven en el nostre grup. Dos equips que estaven l’any passat amb nosaltres Espirall B i PMPC Sant Sadurní, han canviat de nom i tornaran a jugar amb nosaltres, ara són el Moja B i el Sant Sadurní Atlètic, respectivament.

Amb tants equips nous, és difícil preveure qui són els aspirants als ascens i quines poden ser les aspiracions de l'Olesa, ja anirem veient.
 
Aquí sota poso un mapa on es veuen marcades amb una estrella els diferents camps de futbol, a excepció dels de Sant Pere de Ribes (Independiente de Garraf) i Sitges (Internacional de Sitges). Amb tanta distància, era impossible encavir-los tots en un mapa amb una escala mínimament llegible. O sigui que esperant conèixer els horaris, queda clar que haurem de sortir de casa tres hores abans de l'inici.