dijous, 10 de febrer del 2011

54 mm



Avui parlaré novament de les figures que de tant en tant, quan puc i quan em deixen, intento pintar per passar el temps. Normalment, això és a la nit de deu a dues, aproximadament.

He titulat 54 mm, perquè fins ara sempre havia parlat de figures de Warhammer, que estan pensades fonamentalment per jugar i que tenen un tamany d'uns 28 mm. D'un temps ençà he donat un pas en el hobby i he començat a pintar figures de 54 mm, gairebé el doble de tamany i com és lógic molt més detallades que les altres. Alhora, també, molt més dificils de pintar, ja que els errors es veuen més i aconseguir el realisme és molt més complex.

De moment posso aquí les dues últimes que he pintat i la que tinc a sobre de la taula. Les dues primeres són de l'empresa espanyola Andrea Miniatures: i els seus noms són Leogante: winds of redemption i Falkar, wandering sword. La que tinc a sobre de la taula és de l'empresa Nocturna, i el nom de la miniatura es Princess of Night.

Bé en els links podeu veure les figures pintades per professionals i comparar-les amb les que un pinta. Estic a anys llum, però per mi no és més que un hobby i un entreteniment.