dilluns, 16 de març del 2009

Un empat amb gust amarg

Ahir diumenge vam sumar el primer punt de la segona volta. Va ser un empat a 0 contra el Sporting Gavà, un equip que a la primera volta ens havia guanyat 4-0 i contra el que ahir vam merèixer guanyar. Vam fer un bon nombre d'ocassions. Recordo una gran acció a la primera part de Mario, un gran xut de Toni i algunes altres accions on el porter visitant va lluïr-se. A la segona més ocassions pel Olesa, tres o quatre de Guille, un contracop de Bojan, un parell més de Mario, un gran xut de José Luís i al final del tot una gran acció de Rubén, que va marxar per sobre del travesser. Martínez, que tornava a l'equip també en va tenir bastants opcions, sobretot un xut de falta que va anar a la creueta, però la piloteta no va voler entrar.
Ells també van tenir algunes opcions, sobretot un xut al pal a la primera part, però Jony ho va resoldre tot amb claredat.
Del partit d'ahir també hem de destacar el retorn a l'equip de Rodri i Martínez després d'unes quantes setmanes lesionats i el debut de Dani, el segon argentí de l'equip. La setmana vinent debutarà l'últim fitxatge de l'equip, Marcos. Segurament aquesta és la part més possitiva de l'equip, ja que tot i els mals resultats, la plantilla continua sent abundant, i hem aconseguit integrar a l'equip tres nous jugadors del poble. Jugadors que permeten internacionalitzar l'equip, en Bojan (romanès) i Dani (argentí).
La setmana vinent juguem un dels partits més esperats de l'any. Anem al camp del Begues, on hem de treure'ns l'espina de la primera volta on vam perdre 0-1 a casa. De guanyar aquest partit pujarem uns quants llocs a la classificació i continuarem optant al nostre objectiu que és quedar desens (és a dir, els primers del grup cuer). El partit es jugarà el dissabte a les 19:00.