dilluns, 2 de març del 2009

Partit boig

Ahir diumenge vam jugar contra el Raig Ribetà al camp d'Olesa. El Raig és un equip de Sant Pere de Ribes i es troba classificat en novè lloc. Nosaltres arribavem al partit enmig d'una ratxa molt negativa.

El partit va començar amb la següent alineació per part de l'Olesa. Jony a la porteria, defenses Sevi, Pino, Manel i Carlos, al mig del camp, Andrés, José Luís i Fran i a la davantera Mario, Toni i Bojan (que ha estrenat titularitat, per primer cop).

S'ha de destacar que el Raig és un dels equips que més aficció porta als partits i durant els noranta minuts no vam deixar de sentir tambors, càntics i trompetes. Fet que dona alegria al partit tot i que per molts és bastant molest. L'aficció amb banderes i mates no van deixar d'animar al seu equip en tot moment. Fet bastant innusual a la tercera regional.

Per l'Olesa el partit no va poder inciar de pitjor forma. Al primer minut una jugada ofensiva del Raig i quan el davanter entra a l'àrea Andrés pel darrera intentar treure-li la pilota i fa penal. Xuten i tot i que Jony encerta la trajectoria no pot aturar-lo. Primer minut i primer gol. Impossible començar pitjor? Doncs no, perquè només cinc minuts després un altre contracop del Raig, precedit d'una clarísssima falta que l'arbitre no va voler sancionar, arriba el segon. Així, en poc menys de deu minuts 0-2 al marcador de l'Olímpic.

Però quan molts pensaven que tocaria patir una golejada, l'Olesa es va refer i va començar a jugar amb criteri i a arribar a la porteria contraria. En un corner magnificament xutat per Mario, el porter no aconsegueix blocar la pilota i gooooooool olímipic. Només uns minuts després una badada d'un defensa i la picardia de Toni fan que robi la pilota i davant del porter faci l'empat. Increïble, però en només mitja hora el partit estava empatat a dos.

La llàstima va ser que la següent jugada d'atac del Raig, va acabar amb el 2-3. Novament una jugada polémica, ja que Jony havia aturat la pilota i quan des del terra la volia agafar un davanter va picar-la cap a dintre, fent joc perillós. Segurament aquest gol no hauria d'haver pujat al marcador, però, ho va fer i així vam arribar al descans.

La segona part es va iniciar amb canvis al mig del camp i a la davantera. Bojan va jugar una bona primera part i fins i tot va fer un xut a porta. Andrés, el nostre particular Busquets, va tornar a fer un gran partit i això que jugava amb la pressió de tenir una groga des del primer minut.

L'Olesa va continuar atacant i Toni va tenir un parell d'ocasions que el porter rival va aturar amb problemes. Però el gol no volia entrar. El Raig, mantenia la posició i no atacava molt, però en un contracop al minut 15 de la segona van fer el quart i definitiu gol.

Tot i aquesta nova gerra d'aigua freda l'Olesa va continuar atacant, però el marcador no es va moure més. Pedro va esgotar els canvis ficant a Edu al mig del camp i després a Azor en el lloc de Sevi. Tots els canvis van mantenir el nivell de l'equip i li van donar més força.

Va ser un bon partit, disputat, jugat amb tensió on tots els jugadors van deixar-se l'ànima al camp, però al final el que queda sempre és el resultat. 2-4.

La setmana vinent juguem a Vila a les 3 de la tarda contra la Unión Sudamericana, és un partit importantíssim per tal de trencar aquesta ratxa negativa.