diumenge, 8 de febrer del 2009

Un altre cop amb 10

Bon partit jugat avui pel Olesa contra la Penya. Malauradament novament hem perdut tres punts.

A diferència de la setmana pasada avui hem aconseguit reunir més de dotze jugadors, 15 en total, clar que amb tres porters, tot i que un potser el recombertim en centrecampista. Fins i tot algú bromejava avui que tenim al Busquets de l'Olesa.

El partit ha començat amb Jony a la porteria, Juanmi i Pino al mig de la defensa, Edu i Carlos als laterals. Al mig del camp José Luis, Guille, Penene, Quim i Toni i Fermin en punta.

La primera ocassió ha arribat després d'un llençament de falta de Pino, que ha rebutjat un defensor de la tanca defensiva, la bola s'ha enverinat i gairebé es cola pel escaire dret. Ho ha evitat una gran aturada del porter. Poc després ha arribat la jugada estúpida del partit. Un rifi-rafe entre els dos capitans ha acabat amb una ma a la cara i l'arbitre ha expulsat a Juanmi. Era el minut 23 i quedava un món pel davant. Però curiosament la primera falta que hem tret ha acabat amb una gran rematada de Guille que ha acabat en gol. La passada novament de Pino, l'especialista de les faltes a llarga distància.

Després, una jugada per la banda dreta de la Penya ha acabat amb una pasada a la frontal i després d'un intentent de tisora (al qual no he arribat) el davanter ha xutat al traveser. Però sortosament seguiem mantenint el resultat. Però a pocs minuts del descans han arribat els corners i això a nosaltres ens fa molt de mal. I dos corners dos gols, tots dos després d'alguns rebuigs i tots dos rematats pel capità.

Així ens anem al descans i sortim a la segona part amb el mateix equip. Als pocs minuts la gran ocassió de Guille, una passada al forat, gran control, espectacular vaselina i nova aturada del porter local. La resta del segon temps vàries ocassions dels dos equips, un nou traveser de la Penya, grans xuts de Toni i Penene, però el marcador no es mou i acabem amb el 1-2. Segurament hem merescut l'empat, però, calia fer un golet o haver tingut més sort en defensa.

Destacar el debut d'Andrés que després de més d'un any sense jugar, ha entrat al mig del camp i ha fet un gran joc. Ha intimidat amb el seu metre noranta i fins i tot ha rascat alguna espinillera. Però, quan ha agafat la pilota la ha jugat amb criteri i sobretot ha pentinat totes les boles que arribaven al mig del camp. També ha debutat com a jugador de camp, Ruben, el porter suplent. Ha hagut d'entrar a cinc minuts del final, després de que Penene es lesionés.

En fi, la setmana vinent partit a Sant Sadurní i després jornada de descans per la celebració del carnaval.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.