dimecres, 16 de juliol del 2008

La maleïda pluja

Dissabte vinent, enmig de la festa major d'Olesa de Bonesvalls, esperem poder acabar el torneig de 24 hores que vam iniciar el darrer dissabte. Al final seran les 24 hores més llargues de la história i tot per culpa de la pluja.
És curiosa aquesta pluja, resulta, que només fa un parell de mesos, Catalunya vivia la pitjor sequera dels darrers decenis i ara els embassaments són plens, els boscos verds i el Club de Futbol Olesa de Bonesvalls, en pateix les conseqüències.
La maledicció va començar el 25 de maig, quan es va voler organitzar la festa de final de temporada, i l'infortuni va continuar a la següent setmana, quan va tornar a ploure i ens vam veure obligats a canviar la festa per un dinar al Centre Cívic.
El darrer dissabte, ningú podia pensar que tornaria a passar, tot i que les prediccions meteorològiques ho deien. Portàvem unes setmanes de calor i bon temps. Però, a les sis de la tarda, el cel es va emprenyar i l'aigua va començar a caure, i tant que va caure! En pocs minuts els carrers del poble es van convertir en rius, de fet, molts d'ells eren rieres i ho continuen sent.
En fi, que el bosc va gaudir amb una bona regada, però novament, és va haver de suspendre un acte del Club. Esperem que el proper cap de setmana, la pluja ens respecti.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bona introducció de blog, et felicito! nomès dir-te que he mirat la previssió del dissabte i si tot va bé hi haurà un sol solet molt maco.

Petonets