diumenge, 27 de juliol del 2008

Ja tenim conveni

Divendres passat el ple de l'Ajuntament va votar favorablement a l'acord arribat amb el Bisbat de Sant Feliu de LLobregat, per a la cessió de l'us esportiu dels terrenys del camp de futbol. Així durant els propers treinta anys, l'utilització del camp de futbol serà competència municipal.
Per fí, les administracions podran intervenir econòmicament i poc a poc, podrem millorar l'estat precari de les instal·lacions esportives d'Olesa.
Aquest conveni, a més, de comportar la cessió de l'espai esportiu, té el gran avantatge de que no suposa cap despesa econòmica, ni tampoc hipoteca el futur del consistori. Es per tant, una gran notícia, per a tots els vilatans d'Olesa de Bonesvalls, especialment per aquells que formen part i recolzen el Club de Futbol Olesa de Bonesvalls.
Malgrat tot, hem de lamentar, que els partits de l'oposició, no ho entenguèssin així, i seguissin en la seva dinàmica de oposar-se a tot. Consideren que amb aquest conveni el municipi no guanya res, doncs, jo penso tot el contrari. Per començar a partir de la próxima temporada, existira una assegurança de responsabilitat civil, que evitarà que haguem de patir si algú pren mal. A més, només amb aquesta llavor, és possible pensar en uns equips de futbol en el futur. O potser, desenvolupar una escola de futbol, no seria quelcom possitiu pel municipi? Doncs sense disposar de terrenys de joc, és impossible.

1 comentari:

Albert Sans ha dit...

si les coses s'espliquesin millor
potser i hauria mes acords