dimarts, 22 de juliol del 2008

Dissabte boig

Aquest darrer dissabte de festa major, va estar ple d'esdeveniments, tants, que alguns anàvem com bojos de acte en acte.
Per començar, a les vuit del matí, vam reemprendre el torneig de les 24 hores, que s'havia suspès la setmana passada, aquest cop, la pluja ens va respectar, però el sol ens va escalfar de valent, mai es pot demanar tot. Enmig del torneig, es va produir la inauguració de la barraca de pedra seca, la veritat, es que al poble hem guanyat un monument d'allò més bonic. Com diuen alguns, espero que sigui respectat per tothom.
El torneig de futbol sala, va estar molt disputat, tot i que la final va ser guanyada amb claredat pel equip de l'Hermandad de Castelldefels, que es va imposar amb un clar 5 a 0 al +diGrandi. Els equips d'Olesa, com no, van quedar els últims classificats. L'entrega de premis es va cel·lebrar a les set del vespre en el descans del partit de la festa major, que el C.F. Olesa de Bonesvalls, va jugar contra el Sector Montserratina de Viladecans, on novament el equip de casa va perdre. No importa, com deia el baró Pierre de Coubertain, l'important es participar i si pots passar-ho bé.
Les 24 hores, que han estat les més llargues dels darrers anys, van ser organitzades conjuntament entre la Penya Blaugrana i el C.F. Olesa de Bonesvalls, i segurament serà el primer de molts actes que es celebraran. Neu pensant en un torneig de futbol 3, al mes de setembre.
La bogeria del dissabte, va continuar després de sopar amb una discoteca i una empalmada que va durar fins a les vuit del matí. Un servidor, que portava tres partits al cos i un munt d'hores d'organització, va haver-se d'anar a dormir a dos quarts de cinc, en un ambient d'alló més fantàstic, lluny del que diuen que després va passar. En fi, sortosament, els mossos han descobert el nostre poble i es deixen veure.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Company!, et felicito, Jo penso igual, i opino que el blog es un eina d'informació per a donar a conèixer tot alló que passa al nostre poble.

Felicitats i endavant!!!

Santi