diumenge, 5 de desembre del 2010

ESTADÍSTIQUES A JORNADA 11

clikeu a sobre per veure-ho més gran


Bé aquí està el resum d'estadístiques que vaig prometre la setmana pasada. Aquest any, com podeu veure, n'hi ha moltes més dades però segurament més errors. Us explico una mica la informació que podeu trobar.
En primer lloc, teniu els 25 jugadors que han jugat almenys un minut aquesta temporada al Olesa. Després tenim els partits jugats per cada jugador encara que només hagi estat un minut (PJ), després tenim els partits titulars (PT) i els partits suplents (PS), fins aquí suposo que cap problemba.
Seguim amb la taula, gols i asistències de gol (G i A). Això igual que l'any passat, es possa com a assistència un pase que es rematat a gol per un company. Després venen dues novetats estadístiques pases (P) on indico totes aquelles passades bones que podien ser rematades a gol, però que no han acabat en gol, perquè el porter les ha aturat o el davanter ha fallat o la defensa ha encertat o el que sigui, però que era una bona passada. Després estan els chuts a porteria (C) sigui amb el peu, cap, de fora de l'àrea, vagin entre els tres pals, fora o molt fora. Si el xut s'anava fora de banda no l'apuntava, ehhh!!!! D'aquestes dues dades, falten les corresponents al primer partit de lliga contra el Ràpit, una llàstima perquè allí va haver-hi molts xuts. Per cert, els gols també estan apuntats en els xuts, però les assistències que acaven en gol, no.
La següent columna (F) indica les faltes fetes, també falten les dades del primer partit de lliga. Les dues columne que segueixen també són fàcils (TA) i (TR) targetes grogues i vermelles, apuntades en actes. Sota la (FJ) apareixen els Fores de Joc que ens han xiulat.
Per últim la participiació de cada jugador a l'equip (MJ) mostra els minuts jugats i al costat amb un (%) el percentatge de minuts jugats en relació als 990 jugats fins ara. Per últim la meva columna favorita (GM) gols per minut.

Comentaris a fer sobre les estadístiques.
En primer lloc, es possible que hi hagi errors, molts errors, perquè no dona temps a apuntar-ho tot. A més Jose Luís té la mania de possar-se a mirar el partit just davant meu...
En segon lloc, he jugat alguna estoneta i també he escalfat altres estonetes, això vol dir que les estadístiques d'aquests minuts no depenen de mi...
En tercer lloc, durant el partit de Begues vaig estar envoltat de cervesseros que no em van deixar concentrar-me molt. De fet, sempre tenia una llauna a la ma i així costa més...
En quart lloc, quan et van foten una pallissa s'ha de tenir molta moral per estar apuntant ratlletes i de vegades et despistes...
En cinquè lloc, a Sitges vaig fer de mister i apuntar i parlar, i fer canvis i tot, doncs no dona molt de temps...
En sisè lloc, a Avinyonet he tingut que estar agafant pilotes de la muntanya...
En setè i últim lloc, perquè ja estic cansat d'escriure, durant els últims partits feia un fred de l'hòstia com per anar apuntant ratlletes.

Bé dit tot això, espero que us agradin i podeu comentar-les tant com volgueu. Espero que la imatge es vegi bé i si algun vol tenir-les per fer-se un pòster o ... doncs que m'ho digui.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ombree, si yo ya no tengo ni ficha ni nada.. no lo sabia.
Bueno, no importa..

Buena Crónica Carlos.

Anònim ha dit...

el anterior soi io, el stefan..