dimecres, 21 d’abril del 2010

La Marea Roja

Aquesta temporada estàs sent, sens dubte, una de les millors de la història del Club de Futbol Olesa de Bonesvall. Tant bona, que estem amb serioses opcions de classificar-nos per a la copa Ràdio Vilafranca. Aquesta competició la juguen els tres millors classificats que siguin del Penedès o Garraf i l'Olesa ara mateix és el quart, però estaria classificat ja que l'Olivella jugaria la promoció per l'ascens i no participaria de la copa. Així doncs, estem a un pas de fer una temporada històrica.

Però encara queda el més difícil. Quatre partits que hem de guanyar per assegurar la classificació. D'aquests quatre, dos es jugaran a l'Olímpic d'Olesa i fem una crida a tota l'aficció perquè vingui a acompanyar-nos en aquestes dues cites. La primera d'elles serà el diumenge 2 de maig on jugarem contra la Plana Rodona. Si guanyem aquell partit gairebé segur ens classifiquem. Per tot això desde el club s'ha pensat en fer una gran marea vermella.

Hem d'omplir les grades d'olesans i tothom ha de venir amb una samarreta vermella. Tothom que vingui aquell dia amb una samarreta vermella rebrà gratis una beguda. Si no teniu samarretes vermelles, nosaltres encara tenim de les que vam fer l'any passat per Sant Jordi.

Per tant, els dos propers partits a casa, TOTHOM QUE VINGUI A ANIMAR AL CLUB AMB UNA SAMARRETA VERMELLA TINDRÀ UNA BEGUDA GRÀTIS. A veure si el PROPER DIUMENGE 2 DE MAIG aconseguim que les grades del camp es quedin petites.

Continuarem informant....

I recordeu l'Olesa més que un club... un repte.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ya que estamos, porque no preparamos unos choris para despues del partido y se junta algo de dinero ???

Dani

Anònim ha dit...

buena idea Dani, pero eso podriamos hacerlo en el último partido en casa y coincidir con el final de la liga +/-

laia