diumenge, 22 de novembre del 2009

Nova decepció

Avui diumenge l'Olesa ha visitat el camp del Raig Ribetà i novament les coses no han acabat d'anar bé.
El plantejament del partit ha estat una mica més defensiu que en anteriors ocassions i l'al·lineació titular que ha sortit al camp era la següent. Jony a la porteria, Fran i Sevi als laterals, Andrés, José Luis i Pino al centre de la defensa. Dani, Guille i Toni al mig del camp i finalment Stefan i Ferran a la davantera.
El joc ha començat equilibrat i en uns primers moments semblava que l'Olesa podria dur el pes del partit, amb algunes convinacions al centre del camp i amb una gran seguretat defensiva. A més la sort s'ha posat del nostré cantó, quant al minut deu de la primera part, una falta llençada per Pino des del seu propi camp, ha ant cap a la porteria on el porter local s'ha despistat i se l'ha empassat. 0-1 i saltava la sorpresa a Sant Pere. A partir d'aquí els locals s'han estirat i han arribat unes quantes vegades a l'àrea de Jony, amb entrades pels laterals. La defensa ha estat segura i Jony s'ha lluit amb alguna palomita.
Ferran, ha tingut el 0-2 en vàries ocassions, però avui no era el seu dia. Indecissions en la resolució de la jugada han impedit que a la primera meitat fes el gol, quan ha volgut superar al porter per alt i poc després quant un defensor s'ha interpossat en una bola que buscava barraca. A la segona part, novament un ma a ma contra el porter, l'ha tret amb el genoll impedint el segon de l'Olesa. Mario, que ha entrat al descans també ha tingut un parell d'opcions.
Però, com passa sovint, quant un equip les poques ocassions clares que té, les desaprofita, acaba perdent. I el Raig, en un còrner, quan gairebé no havien fet cap ocasió ha aconseguit ficar la piloteta a dintre. Pino que havia fet el gol olesà ha tingut la desgracia d'introduir-la dintre en un esforç desesperat per evitar el gol.
Aquí, més canvis, Toni i Guille, han deixat el seu lloc a Fermin i Marcos. I Ferran ha tingut una altra gran ocassió, però aquest cop la pilota s'ha estavellat al pal dret de la porteria ribetana. Al minut 65, amb empat a 1he entrat al camp en substitució de Fran i ha arribat la desfeta total. Només deu segons després del canvi, un servei de banda l'agafa un davanter local, dribla als centrals i engalta un xut a l'esqueire dret fent impossible l'aturada de Jony. Quedaven vint minuts i tocava remontar. Només dos minuts després una falta a la frontal de l'Olesa s'ha estavellat a la creueta.
Ells s'han començat a trobar millor i han tingut vàries arribades. L'Olesa ha respós a pilota aturada, amb còrners, faltes i serveis de banda, però cap de les melés en l'àrea ha acabat en gol. A falta de cinc minuts una gran centrada des de la dreta ha trobat el cap d'un davanter local que ha fet el 3-1 definitiu. Minuts després, he estat expulsat per una folta entrada al mig del camp i el partit s'ha acabat.

Nova derrota i van sis. I la setmana vinent arriba a casa un dels equips més bons del grup l'Olivella.