dimecres, 16 de setembre del 2009

Partits d'estiu

Aprofito un moment, en que sembla que recupero l'Internet a casa per comentar els darrers partits de l'Olesa. La veritat que porto uns mals de cap aquest estiu amb l'Internet que deu n'hi do. Ja em se de memòria el teléfon de suport tècnic i el que més em fot, es que s'ha de pagar 6 cèntims per minut. Tantes vegades he hagut de trucar que em se de memòria tots els missatges gravats als contestadors. A veure si resolc els problemes d'una vegada i podem donar certa continuïtat al blog i així podré acabar l'altre dedicat exclusivament al futbol.

Doncs deia, que aquests últims dies em fet dos partits del torneig d'estiu. Han estat dues derrotes que ens han deixat classificats en tercer lloc. La primera contra la Penya Madridista de Sant Sadurní, va ser la més dolorosa amb un resultat de 5-1, però crec que eren molt superiors, física i tècnicament i vam fer el que vam poder. La segona, va ser ahir a la nit al Camp del Banyeres i va ser per la mínima 2-1. En aquest partit s'ha estrenat com a golejador el Bojan, amb només 16 anys ja ha aconseguit fer un gol. Potser deu ser el jugador més jove en fer un gol a l'Olesa... caldria investigar-ho... El millor es que segurament aquest any en farà uns quants més.

Per últim, el dissabte fem un altre partit d'aquest atractiu torneig d'estiu. Jugarem a les 16:30 al camp de Sant Esteve de Sesrovires, contra el Vallbona d'Anoia. Ja comentarem com ha anat.

I la setmana següent comença la lliga, contra la Palma de Cervelló.