dilluns, 21 de setembre del 2009

Gol i desastre

Aquest darrer disabte vam jugar l'últim partit amistós d'aquesta pretemporada, diumenge ja comença la competició oficial. El partit es va disputat a Sant Esteve Sesrovires i jugavem contra el Vallbona d'Anoia.
La convocatòria va ser molt existosa, amb nou jugadors a la banqueta. És a dir, no hi havia escuses físiques ni de personal per guanyar el partit, a més el nostre rival era un equip bastant fluix.
L'equip va començar dominant i creant ocassions, però faltava intensitat (en acabar el partit, tothom estava d'acord en això) malgrat tot, ens vam avançar per dos cops. José Luis i Fermin (pichichi de la pretemporada) van fer els dos primers gols. No jugavem bé, però teníem un resultat còmode. Però va haver-hi dos minuts tontos, d'aquells que n'hi ha en tots els partits i que per l'Olesa són terribles. Una pilota morta a la frontal de l'àrea i ells fan el primer i tot seguit una jugada d'empanada col·lectiva acaba amb el segon. Així ens anem al descans amb 2-2.
Bé tampoc era tant greu, quedava tota la segona meitat i entrava un equip de refresc. Però als cinc minuts ens expulsen al porter per tocar la pilota amb la ma fora de l'àrea i en la falta corresponent ens fan el tercer. Poc després el quart, novament de falta directa. El partit sembla perdut i l'equip desmotivat. Tot i així continuem apretant i fem nombroses ocasions. Una d'aquestes va acabar amb una pasada del Bojan cap a mi, i des de fora de l'àrea en surt un xut a l'escaire dret on no arriben ni deu porters (he de dir que vaig xutar allí, i als entrenos sabeu que he ficat moltes allí) en fi, que ens posem 4-3 i amb opcions. Però potser amb l'ansietat de voler empatar, desguardem la defensa i cauen un parell de gols més en contra. Finalment 6-3 (increïble!!!!) Per sort, era un amistós.
Diumenge vinent contra la Palma de Cervelló no valen més tonteries i hem de guanyar si o si. Per cert jugarem a l'Olímpic d'Olesa a les 12:oo, us esperem a tots.

Per cert, que aquesta pretemporada ha estat estranya per mí, amb dos gols en cinc partits. Ara tot i que això em perjudicarà. He fet gol en els dos partits que he sortit de suplent... en canvi en els partits que he jugat de titular res de res. Serà casualitat?
Amb tot el que més gràcia en fa es que sóc el segon màxim golejador de la pretemporada. Aquí poso el llistat complert.
Fermín 3
Ferran 2
Carlos 2
Bojan 1
José Luís 1

Més un gol que es van fer en pròpia porta els de la Penya Madridista Sant Sadurní, després d0un gran servei de còrner de Ferran. L'hem d'apuntar a ell aquest gol?