diumenge, 9 de novembre del 2008

Primera jornada sense marcar

Malgrat una gran primera part de l'Olesa al municipal de Can Tintorer, el Sporting va aconseguir endur-se els tres punts del nostre partit, aquesta setena jornada.

Com es diu tantes vegades al món del futbol, qui perdona acaba perdent i això va succeeir-li a l'Olesa ahir dissabte. Cinc o sis grans ocassions a la primera part i gairebé cap pel equip local. A la segona, primera ocassió del Sporting i 1-0. A partir d'aquí, perdua de concentració, joc brut per part dels locals (van acabar amb 8) i un gol darrera l'altre en una successió d'errors defensius.

Esperem haver esgotat el cupo d'errors i diumenge vinent contra el Begues, ens possem les piles i aconseguim guanyar. No hem de refiar-nos del resultat d'aquesta setmana, el Begues a perdut 0-8 contra els Monjos. Però esperem que amb els ànims de la nostra aficció puguem derrotar als nostres veïns.