dilluns, 13 d’octubre del 2008

Grup 10, jornada 3


Jornada de sorpreses. Només dos equips han aconseguit guanyar a domicili, l'Sportin Gavà a casa de la Unió Suramericana 3-4 i les Cabanyes a casa de l'Hortonenc 1-4.

El nou líder és el Raig Ribetà, que amb un joc fort i contundent han vençut al Begues per 2-0. També cal destacar la victoria del Ràpit Català davant el Castellví i potser una de les sorpreses de la jornada, la victoria del Sant Sadurní davant d'un fins ara invicte els Monjos. La victoria de la jornada l'ha signat la Plana Rodona, contra el Gavà Mar, que s'enfonsa al final de la classificació. L'Avinyonet per la seva part, després de perdre contra l'Olesa, conta els partits per empats. Per cert que l'Olivella, que a priori és un dels equips grans, porta dos empats consecutius.

Malgrat la derrota del dissabte l'Olesa manté una molt agradable tercera posició gràcies al goalaverage.

Els resultats dels vuit partit són:

Ràpit 2 - Castellví 0
Penya Jove 2 - Olesa 1
Unión Suramericana 3 - Sporting 4
Plana Rodona 4 - Gavà Mar 0
Hortonenc 1 - Cabanyes 4
Avinyonet 1 - Olivella 1
Raig Ribetà 2 - Begues 0
Sant Sadurní 2 - Monjos 1

1 comentari:

Anònim ha dit...

Nois, aquesta setmana juguem a casa!!! Important aquests 3 punts!!! Com veieu pels foros dia a dia ens estem guanyant un respecte pels rivals. Però recordeu que el primer respecte és el que es guanya amb l'assistència a cada entrenament i a cada partit, deixant-se sempre la pell. Sempre Olesa, Olesa de Bonesvalls.
Una forta abraçada.
Veterà Olesabonesvalls