diumenge, 12 d’octubre del 2008

Derrota a les Roquetes

Finalment, havia d'arribar la derrota. Una derrota a un dels camps, teòricament més difícils del grup. Ahir dissabte a les 18:15, l'Olesa sortia al camp de la Penya Jove Roquetes, per defensar el liderat. El rival, havia jugat l'any passat a segona regional i aquest any és un dels favorits al ascens.

L'alineació que va posar al terreny de joc, Pedro, l'entrenador, oferia uns quants canvis respecte a les dues primeres. A la porteria novament Jony, que de moment està fent un gran inici de temporada. La parella de centrals, estava formada per Sevi i Pino (ja que Juanmi, té lesió per dos o tres setmanes). Els laterals, van ser ocupat per Fran i Carlos (primera titularitat de l'any). El pivot defensiu va estar format per José Luís i Sergio, que després de dos partits de suplent va jugar d'inici. A la tercera línia van repetir Mario i Martínez, que van ser acompanyats per Quim (un dels descartats de la setmana pasada) i finalment en punta es va quedar Toni.
A la banqueta, només cinc canvis (el màxim permés). Azor, Fermin, Vizu, Aleix i Penene.

El partit va començar amb molta agressivitat per part dels locals, però aviat va arribar una de les primeres ocasions de gol de l'Olesa. Va ser després d'un servei de còrner on vaig rematar una pilota que queia morta. Va ser una de les poques ocasions de la primera part, la més clara va arribar a pocs minuts del descans, quan Mario va entrar a l'àrea i a punt va estar de superar al porter per dalt. Abans havia arribat el gol de la Penya. Va ser una volea impresionant (d'aquelles que acaven als núvols) del jugador n.10, després d'un servei de còrner amb errors de marcatge. Hem de practicar més això i estar més a sobre. Mira que un ho pensa i en el moment definitiu, un retall i et quedes amb un pam de nassos, mirant com la bola entra pel esqueire (mea culpa).
Sergio, va haver de deixar el camp al minut 35 de la primera part, i així va poder debutar a la lliga Vizu. Al descans Aleix va substituir Quim i l'Olesa va sortir enxufadíssim. Fruit de la pressió vam aconseguir acorralar a la Penya a la seva àrea. Als cinc minuts de la represa, una bona jugada per la banda dreta, va acabar amb una pasada a l'interior de l'àrea on Aleix, va rebre tot sol i va aconseguir l'empat. Dos partits dos gols. Sembla que aquest any, l'Aleix està en forma. Fins i tot, més tard va provar una xilena. Segur que algun dia, la clava.

La Penya, va intentar reaccionar, però l'Olesa va mantenir la posició, tot i així, poc a poc anàvem reculant cap a la nostra porteria. Al minut 10 de la segona, Pedro, va decidir fer la tercera substitució i vaig deixar el camp perquè entrés Azor. També primer partit del cunyat. Bon partit on va haver de ballar amb la més lletja. Un rapidíssim extrem dreta que ens va fer patir tot el partit.

La relaxació i l'empenta de la Penya van acabar amb un gran gol de fora de l'àrea al minut 15 de la segona part, davant del qual, res podia fer Jony. Després va haver-hi algunes altres ocasions que Jony va resoldre amb gran encert. Especialment espectacular va ser una canonada des de fora de l'àrea que el nostre porter va rebujar cap a la banda.

A vint-i-cinc minuts del final, Penene i Fermin, van substituir a Toni i Mario. Revolució a la davantera i cames fresques per empentar a la Penya dintre de l'àrea. I de fet els últims deu minuts, vam pressionar amb molta intensitat i es van aconseguir algunes ocasions. Aquests darrers minuts van ser els més lletjos del partit, ja que va haver-hi molta "marrulleria" i un còrner va retardar-se gairebé cinc minuts. La tensió va provocar l'expulsió d'un jugador de la Penya i també del seu entrenador. Malgrat tot, no vam aconseguir un més que merescut empat.

Tot i així, s'ha de fer una valoració molt positiva del partit jugat. Aquest, és dels partits que l'any pasat s'haurien perdut per golejada i donant una imatge pobre. Ahir, els comentaris, dels rivals, eren d'elogi cap al joc del nostre equip. Així, que queda clar que estem en la bona línia. És per això, que diumenge que ve, hem d'omplir les graderies del nostre camp per rebre al Sant Sadurní i aconseguir la tercera victoria de la temporada.
Hem de fer del nostre camp un fortí. Us esperem a tots a les 12:00h.