dijous, 21 de juliol del 2011

Festa Major d'Olesa

Podeu veure un resum en vídeo de la Festa Major d'aquest any, al blog del Monty. Un molt bon vídeo on apareixen reflectides totes les activitats fetes durant aquest cap de setmana.
Veure vídeo.



Per la meva part, dir que aquest any no he pogut assistir a molts dels actes de la festa i bàsicament puc explicar el que va pasar el dissabte a la tarda al Camp de Futbol. Aquest any hi ha hagut dos partits, per primer cop en molts anys. El primer partit va ser tot un èxit de assistència i participació, jugaven un convinat de veterans de l'Olesa contra els veterans de la Penya Blaugrana Cinc Copes. Per part de l'Olesa es van canviar més de trenta jugadors d'edats entre els trenta i els seixanta. La major conjunció dels visitants els va fer endur-se el partit amb un resultat de 2-4. Però sens dubte va ser una festa per tots els que van venir i que van prometre tornar-hi l'any vinent. A la foto de grup que adjunto no estan tots els que van jugar, però gairebé.





Després del partit de veterans es va celebrar el tradicional partit de Festa Major, entre els mateixos rivals que en l'anterior edició. És a dir, Olesa-Avinyonet. Partit, amb algunes baixes per part dels locals, però també amb alguns nous que potser estaran l'any vinent al planter. El partit va acabar amb un 5-2 a favor dels locals, tot i que va ser un partit molt igualat i que només es va resoldre a favor dels olesans en els darrers minuts.

Cal destacar que en aquesta jornada l'Olesa va comptar amb un fitxatge de luxe, un veterà jugador de l'Espanyol i del Barça que va militar unes quantes temporades a Primera Divisió. Va jugar amb nosaltres Sebastià Herrera, defensa central que a la dècada dels noranta va fer una de les defenses més poderoses de la Lliga amb Mauricio Pochettino. Podeu conèixer més coses de Herrera a aquest enllaç. A la foto de dalt el podeu veure a la dreta del grup. Va ser un plaer jugar amb un ex-de primera divisió, un tio boníssim amb la pilota i molt bon paio. Gràcies Sebas.

Un cop acabats els partits va haver-hi botifarrada per tots els jugadors i es va fer entrega dels trofeus per part de les autoritats presents. A més de les quatre copes es va donar una placa conmemorativa al Sr. Marià Tutusaus per la seva llarga trajectòria al capdavant del club. Després vam allargar la festa fins a les deu, quan vam marxar cap al centre del poble a veure el Cercavila i els Focs d'Artifici.

Després faig una nova entrada amb fotografies de molts dels veterans que van jugar. Si algú vol fotos de bona qualitat que m'ho digui i li faig arribar.


 Entrega del trofeu de guanyador del partit de veterans
trofeu del subcampió del partit de veterans

entrega del trofeu al guanyador del Partit de Festa Major

Trofeu al sotscampió del Partit de Festa Major

Entrega de placa reconeixement al Sr. Marià Tutusaus