dimecres, 20 de maig del 2009

S'ha acabat!!!


Ja s'ha acabat la lliga. L'Olesa de Bonesvalls finalment ha acabat en la possició 13 (segons la classificació de la Federació Catalana de Futbol). Ha estat un resultat inferior al que podríem haver aconseguit, sobretot tenint en compte la primera volta. Tot i així, s'han de destacar alguns èxits en comparació amb les darreres temporades.
En primer lloc la defensa ha funcionat molt bé, només hem rebut 64 gols en tota la temporada (uns dos per partit) cinc equips han rebut més gols que nosaltres aquest any, a més també hem aconseguit una bona diferència entre els gols encaixats i marcats (tenint en compte resultats d'altres anys, es clar).
Un altre aspecte a destacar han estat les poques golejades encaixades, la majoria de derrotes d'aquest any han estat en partits on hem tingut opcions de aconseguir punts. Amb l'excepció del 6-2 contra les Cabanyes i el 6-1 contra l'Olivella.
En la banda ofensiva hem de dir que hem fet molts més gols que altres any, tot i així, som l'equip que menys gols fa, juntament amb el Castellví de la Marca. És aquest el nostre gran handicap. Tot i que Toni aquest any, amb nou gols surt entre els màxims golejadors del grup.
Per últim, el número de punts sumats ha estat bastant important. L'any passat vam fer 10 i l'anterior 13, o sigui que els 23 d'aquest any són una bona xifra. Evidentment que la conclussió de la temporada és un regust amarg, ja que tots creiem que podriem haver sumat més.
En f... esperem millorar la temporada vinent.