dissabte, 10 de setembre del 2011

Torneig d'estiu

Avui disabte segona jornada del Torneig d'Estiu. Després de la ensopegada del darrer diumenge, avui juguem contra els anfitrions, el Sant Sadurní, equip que va acabar en tercera posició en la darrera temporada.

Demà diumenge acabarem la primera fase en un nou partit contra el Newell's de Vilanova. Un cop jugats aquest dos partits veurem en quina posició acabem i com queden la resta de grups i es farà la segona fase on es decidiran els campions de les diferents lliguetes.

Podeu consultar tots els resultats de la primera jornada i la classificació dels diferents grups a la pàgina esports Penedès.

Tot i que el més important d'aquests partits és anar agafant la forma física i preparar-se per a una lliga que serà molt dura. Aquest any hi ha hagut una reestructuració de les competicions a Catalunya i l'Olesa jugarà l'any vinent a Quarta Catalana. No hi ha hagut descens de categoria, el que succeeix és que han eliminat una categoria per sobre i ara hi ha primera, segona, tercera i quarta catalana.

Esperem a veure quin grup toca i quin és el calendari per la temporada 2011/12.