dijous, 28 d’agost del 2008

Fins als dallonsis!!!

Fa poc més de tres mesos, es va arreglar el parc del col·legi de Olesa de Bonesvalls. Una de les coses que es va fer, va ser col·locar una tanca, per evitar caigudes a la vorera. Doncs be, aquesta setmana, novament han tornat els incívics -per no dir-lis malparits tocacollons- a trencar coses.
Novament, hem de parlar de malifetes i destrosses als equipaments municipals i als espais públics d'Olesa de Bonesvalls. Sembla, que mai deixarem de tenir que anar arreglant coses. Gastant calers en reparar desperfectes. Deixant, per tant, de invertir en noves instal·lacions. Molts dels que es dediquen a gamberrejar, potser, després es queixaran de que no es fa res nou a Olesa, però potser, sino haguèssim de reparar tantes coses, quedarien alguns eurets més per fer inversions.
En fi, no em vull estendre molt, la tanca estarà reparada la setmana vinent. Però, toca molt els collons, arribar a l'ajuntament i descobrir quina ha estat la bretolada del cap de setmana anterior o de la darrera nit. Al final, s'hauran de prendre medides represives que no agraden a ningú. Volem arribar aquí?
Per cert, podeu veure les destrosses dels darrers mesos al blog de la Rosa, al fora d'hores.