diumenge, 23 de novembre del 2008

tercer partit sense marcar

Bé, un cop comentada la classificació i els resultats de la darrera jornada, toca parlar de l'Olesa.

Estem malament. Diumenge passat vaig ser incapaç d'explicar res de la sorprenent derrota contra el Begues. Sorprenent pel joc i la forma en que es va donar. Potser com diu l'amic Edu, estàvem més pendents del públic que del camp. En fi. Deixem-ho còrrer.
El partit contra l'Sporting Gavà va ser les dues cares de la moneda d'aquest esport. Una primera part espectacular de l'Olesa amb molt bones ocassions, però la piloteta no vol entrar. A la segona, recital dels gavanencs i 4-0. Un accident? allò de qui perdona la paga? en fi, oblidem-nos que han passat quinze dies.

El cas, es que des que es va suspendre el partit contra la Unión (maleïda pluja) l'equip no aixeca cap. Hem jugat tres partits i no hem fet cap gol. Mai, hem estat un equip amb bona davantera, mai hem fet massa gols. Però aquest any, cada partit entrava la piloteta un cop, al menys. Què passa, que ha succeït? Doncs, l'excusa de sempre, per començar: tenim moltes baixes, algunes significatives. Per començar els dos darrers partits no hem pogut omplir la banqueta i alguns dels que han jugat estaven tocadets. Mala cosa, per jugar un partit, però és el que hi ha.

Nem al partit d'avui. Jugàvem contra un bon equip. Potser un molt bon equip. Situat a la part alta de la classificació i això que han jugat tots els partits fora de casa (s'estan fent un camp nou a Santa Margarida!) L'Olesa sortia al camp amb incertessa. Seríem capaços de recuperar la concentració i el bon joc? Doncs, ha passat el pitjor que podia passar, abans de que el rellotge hagués fet 60 segons, gol dels Monjos. Una jugada de descordinació per la banda dreta, ha acabat amb una internada i el davanter abans d'entrar a l'àrea ha fet una vaselina meravellosa, que Jony que havia sortit tard, ha hagut d'empassar-se.

Molt be. Seixanta segons de joc i gol en contra. Pel cap de molts planejava el record dels vuit gols, sí vuit que el Monjos havia fet a Begues. Però, l'Olesa s'ha refet i ha començat a plantar cara. Els Monjos han tingut més ocassions i tant que han tingut, però una defensa contundent ho ha resolt molt be, i Jony ha respòs fantàsticament quant calia. El mig del camp, amb un incombustible Juanmi ha estat més fort que en altre ocassions i només ha faltat l'última passada. Mario i Penene corrien la banda sense sort i Toni buscaba la desmarcada impossible. Tot i així, Guille sortint des del lateral ha fet una molt bona jugada que ha acabat amb una gran passada a Toni, que després de acmodar-se la pilota li han birlat. Toni, hem de xutar abans!!! la propera entrarà! Clar, que veient aquesta jugada de Guille potser hom podria pensar que juga massa endarrerit. Reflexió llençada a l'aire. Llàstima, que el pibe ha estat espulsat al final de la primera part, per fer una entrada pel darrera a un jugador. Potser la vermella era exagerada. Més problemes pels locals. A jugar amb deu tota la segona part!!!
La segona part ha començat amb el resultat "inicial" de 0-1. Pedro al descans ha fet entrada a Sevillano i Edu, que han substituït a Fran i Penene. L'equip ha reculat amb l'entrada de dos laterals i els Monjos s'han aprofitat per avançar línies i crear més ocassions. A més han donat entrada al seu gran davanter Jordan, que ATENCIÓ A LLEPAT BANQUETA PER FALTAR A UN ENTRENO DE LA SETMANA. Així funcionen les coses a alguns equips. Increïble aquest nano, no ha fet gol, però bola que tocava, bola que feia por. Edu s'ha inflat a donar-li patadetes i altres carícies de les seves.

En una jugada dels Monjos per la banda esquerra ha arribat un còrner a la sortida del qual un dels seus defenses ha clavat la pilota de cap al fons de les xarxes. Jony, poc podia fer. Pedro ha fet el tercer canvi donant entrada a Fermin, en el lloc de Toni, que acabava de tenir una altra bona ocassió.

El partit semblava donat i beneït i nomès calia esperar quants gols podria fer els Monjos. I aquí l'Olesa ha estat fort i concentrat, només han fet un. Un golàs, des de fora de l'aire que s'ha col·lat fregant el travesser. Senyor, em trec el barret davant d'aquest gol.

Anaven passant els minuts i el partit semblava apagar-se per si sol i ja poca cosa podia passar. En aquest moment, l'Olesa ha fet el quart i últim canvi, un servidor ha entrat en el lloc d'un esgotat José Luís, per ocupar la banda dreta. Poca cosa ha dir del meu partit, carreres bojes darrera la bola, i ni l'he vist. Ara, sembla que alguns han perdut apostes, perquè ni he fet faltes, ni m'han tret targeta. QUE TAMBÉ SER JUGAR NET, COLLONS!!!!!!!!

En fi. 0-3 i una nova expulsió al final del partit. Ja que Mario, quins collons els teus nen!! ha rebut una agressió i Juanmi ha anat a fer una mica de justicia. L'àrbitre ha fet lo fàcil expulsant-los als dos. Així, que hem acabat amb nou jugadors. Tres gols en contra i una sensació de que potser no hem jugat tant malament. Almenys, pensem allò de què.... perquè no vam jugar així diumenge passat???

Be ho deixo aquí, que avui m'he enrollat massa.

Ah i com deia ahir, el MVP d'aquesta setmana és als collons possats al camp. A la garra, la força i les ganes de deixar-si el cos al camp i això és molt dificil de valorar i és molt subjectiu, per tant si no us agraden les opcions, aquí sota hi ha una opció per fer comentaris. Jo trio amb aquest ordre MARIO, JUANMI, EDU, MANEL.

DIUMENGE VINENT NOVAMENT JUGUEM A CASA CONTRA L'HORTONENC.