diumenge, 5 d’octubre del 2008

Segon partit, segona victòria

Diumenge 5 de octubre. 12:00hores del matí, al camp municipal d’Olesa de Bonesvalls s’inicia el segon partit de la temporada. Després de la victòria al camp de l’Avinyonet de la primera jornada, el Ràpit es presentava com un rival assequible per continuar la ratxa. A més, el dia a acompanyat, els rivals només s’han presentat amb dotze jugadors i l’Olesa ha tornat a guanyar per tres gols de diferència.

Ha esta un partit dominat per l’equip local, durant la major part del temps. Les ocasions de gols s’han anat succeint una darrera l’altra. Al primer temps, Mario i Martínez han provat sort des de fora de l’àrea. Una jugada de combinació excel·lent al mig del camp ha acabat amb xut potent de José Luís per sobre del travesser, però no ha estat fins al minut trenta, que Martínez ha aconseguit avançar el nostre equip amb un potent xut des de fora de l’àrea. Tot i l’estirada del porter rapitenc, la pilota ha entrat fregant el pal com una exhalació.
Abans del descans, el Rapit ha tingut alguna ocasió, sobretot a pilota parada, però hem aconseguit mantenir el resultat. L’única notícia dolenta del primer temps ha estat la lesió de Juanmi. El gran capità ha tornat a tenir problemes musculars, i malauradament, sembla que ens deixarà unes quantes setmanes, esperem que es recuperi el més aviat possible. Manel l’ha substituït al minut 9.
El segon temps s’ha iniciat amb un carrusel de canvis. Al 49, Aleix ha substituït a Penene. Poc després al 52 Sergio ha entrat en el lloc de Rodri i dos minuts després Fermin ha debutat a la lliga substituint a Toni. El joc ofensiu de l’Olesa ha continuat i el nombrós públic que havia a les grades ha gaudit amb les ocasions de gol. Semblava, que havia d’arribar el segon en qualsevol moment, però també rebíem algun ensurt per part de la davantera del Ràpit. Finalment a deu minuts del final, un cop el Rapit jugava amb deu per expulsió d’un jugador, una meravellosa passada de Mario a l’interior de l’àrea ha estat resolta per l’Aleix després de driblar al porter. 2-0 i la tranquil·litat ha arribat al camp.
I aquí ha començat la bogeria, amb el partit guanyat les ofensives de l’Olesa han estat continues i Fermin, Martínez, Mario, José Luis i fins i tot Manel en alguna jugada a pilota aturada han tingut ocasió de fer el tercer. Però ha estat el pibe novament, que sortint de la banqueta al minut 77 ha col·locat el definitiu tres a cero convertint-se en el Pichichi destacat de l’equip, amb tres gols a la lliga, més el que va fer a la pretemporada.
Al final, partit rodó. Tres a cero, porteria invicta després de dos partits i líders de la classificació. I una última cosa, avui s’han quedat al camp sense jugar, cinc jugadors. Cinc jugadors que han vingut amb la bossa preparada a l’hora i que han hagut de deixar el lloc. És a dir, que el nivell de formalitat està a nivells inimaginables només fa uns anys.
Per cert, que un cop escrit tot això, no se qui posar a l’enquesta del MVP, i a més, crec que no és just valorar a cap jugador per sobre dels altres. O no han fet un partidàs, Fran, Pino i Sevillano, tot i que no surten mencionats a la crònica. No sé, hem de fer enquestes d’altra cosa. Admeto suggeriments.
Perquè posar 15 noms a l’enquesta sembla agosarat, no?

Per cert, perdoneu, però m'he oblidat de la foto del Fermín. Recordeu-m'ho la setmana vinent que queda molt lleig això de no posar una foteta.